LeoAureus 19.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Psa wydał mąż ja zostałam postawiona przed faktem dokonanym (Za co śpi na kanapie). Ha ha, należało mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 23.09.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pies to nie jest zabawka, tym bardziej dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.09.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 a jakby ciebie ktos na sile wysterylizowal? odpowiem pytaniem: jakbys sie czuła rodząc 2-3 razy w roku po 5-12 dzieci przez kilkanaście lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ewunia, nieźle pojechałaś. Chyba nie da się nikogo przekonać porównując psa do kobiety.No wybacz. Naprawdę znasz suki,które mają 3 cieczki każdego roku i żyją kilkanaście lat? Jakieś mutanty chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 opalku, w zasadzie nie jestem za tym, by personifikować zwierzęta i porównywać ich psychikę z ludzką ale, że ciągle pojawiają się pytania typu, "jak byś się czuł, gdyby ciebie wysterylizowano?" odpowiedź jest jaka jest Naprawdę znasz suki,które mają 3 cieczki każdego roku i żyją kilkanaście lat? Jakieś mutanty chyba. suki nie, ale kotka spokojnie może urodzić 4 mioty w roku po 5 szt każdy suka 2 razy po nawet 15 szczeniąt, jak to miało miejsce u mojej znajomej a kilkanaście lat życia, to wcale nie jest jakies kuriozum dla zwierząt mieszkający z człowiekiem te bezdomne żyją dużo krócej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 06.11.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Hmmm - ja znam sukę która miała 3 cieczki w ciągu roku przez 3 lata ( marzec, koniec sierpnia i grudzień ) - to moja własna , a miała a nie ma bo już jest wysterylizowana, lat ma teraz z 4-5 ( dokładnie nie wiem bo jest ze schroniska) ale mam nadzieje, że będzie żyła naście.Gdyby miała szczenięta jest duże prawdopodobieństwo, że byłoby ich naście bo to prawie bokserka ( czytaj wygląda jak bokser, ale jest bez papierów) a one potrafią mieć bardzo liczne miotu.Fakt, że gdybym dopuściłą do tego aby za każdym razem była w ciąży i za każdym razem rodziła, nastu lat by nie dozyła - bo obciążenie jakie stanowiłoby urodzenie i odchowanie takiej liczby szczeniąt pewnie by ją zabiło Choć jej pochodzenia nie znam, na mutanta nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts