Konrados 14.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam! Mam problem. Mieszkam w wieżowcu 10 piętrowym (lata 70 - te). Ostatnio piętro wyzej dziewczęta urzadziły sobie "wieczór panieński" z na tyle ostrymi tańcami, ze posypał się tynk z fufitu i pojawiło sie pęknięcie w poprzek płyty. Sufit jest bardzo gruby jak w bunkrze. NIepokoję sie tego typu zjawiskiem (wzdłuż pomiędzy płytami rozumiem ale w poprzek?)i zeby któregoś pięknego dnia sufit mi nie spadł na głowę. Co z tym fantem mam robić, czy komuś zgłaszać czy moze nie jest to nic groźnego. Prosże o radę.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuraw 14.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Zgłoś sprawę do Spółdzielni. To może być zagożenie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrados 15.09.2005 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Zgłoś sprawę do Spółdzielni. To może być zagożenie !!!! Zadzwoniłem, zgłosiłem. Jednym słowem mnie zlali... Przyszła baba poparzyła powiedziała "eeeechhh tam panie zawracasz mi głowę mam ważniejsze sprawy". Dodam , ze nie była budowlańcem, tylko zwykłą "biurwą" nie znajacą się na konstrukcjach, budynkach itp. Myślicie, ze jes konieczność powołać jakiegoś budowlańca z prawdziwego zdarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 15.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Pismo do PINB i do wiadomości do Spółdzielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Zgłoś sprawę do Spółdzielni. To może być zagożenie !!!! Zadzwoniłem, zgłosiłem. Jednym słowem mnie zlali... Przyszła baba poparzyła powiedziała "eeeechhh tam panie zawracasz mi głowę mam ważniejsze sprawy". Dodam , ze nie była budowlańcem, tylko zwykłą "biurwą" nie znajacą się na konstrukcjach, budynkach itp. Myślicie, ze jes konieczność powołać jakiegoś budowlańca z prawdziwego zdarzenia? to po jakiego ch...a tam w ogole lazla? jak sie nie zna to neich kartofle obiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts