ada24 28.12.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A rankiem wita mnie taki widok http://img521.imageshack.us/img521/7465/widok11eh.jpg aż chce się zyć oczywiście, dopóki nie wyjdziemy na drogę ale co tam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 28.12.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Widoczki przecudne, wnetrze domku sliczne GRATULUJE jednego i drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 29.12.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ada Twój domek to kolejny domek którego będę podglądać. Cudny Powiedz mi kto i jak malował sufit w pokoju dziecinnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 29.12.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ado, któryś już raz z rzedu ogladam Twój domek i wnętrza - bardzo mi sie podoba przy okazji chciałabym spytać czy nie jest bardzo uciązliwy taki uskok między wysokosciami blatów w kuchni? też chciałabym część mebli umiescić na ramie i podobnie jak u Ciebie wysokość pod oknem jest mniejsza niż powinna być i projektantka twierdzi,ze taki układ bedzie niewygodny.Ty masz już praktykę więc ... Czy pod uskokiem jest obrotowa szafka na gary i co kryje ta szafeczka pierwsza po lewej obok piekarnika? O rany to prawie jak litania przepraszam, ale lada moment muszę podjać decyzję. Pozdrawiam i dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 30.12.2005 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Ada Twój domek to kolejny domek którego będę podglądać. Cudny Powiedz mi kto i jak malował sufit w pokoju dziecinnym? To dzieło stworzył stworzył mój teść, chcieliśmy synowi ożywić trochu ten skos, i chyba nawet wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 30.12.2005 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Ado, któryś już raz z rzedu ogladam Twój domek i wnętrza - bardzo mi sie podoba przy okazji chciałabym spytać czy nie jest bardzo uciązliwy taki uskok między wysokosciami blatów w kuchni? też chciałabym część mebli umiescić na ramie i podobnie jak u Ciebie wysokość pod oknem jest mniejsza niż powinna być i projektantka twierdzi,ze taki układ bedzie niewygodny.Ty masz już praktykę więc ... Czy pod uskokiem jest obrotowa szafka na gary i co kryje ta szafeczka pierwsza po lewej obok piekarnika? O rany to prawie jak litania przepraszam, ale lada moment muszę podjać decyzję. Pozdrawiam i dziekuję. Strasznie mi miło, że wam się tak podoba Uskok w kuchni nie sprawia mi żadnego kłopotu, wogóle go nieodczuwam, a czasem wręcz wykorzystuje, jak chce sobie coś oprzeć, np. torebke z przyprawami Pod uskokiem niestyty nie mam obrotowej szafki, ani niczego takiego. Jak się okazało, to jedyną wadą uskoku było to, że nie można pod nim zamontować narożnych łamanych drzwiczek, które chciałam Tak więc trzymam tam rzadko używane rzeczy. Nie wiem, czy cię dobrze zrozumiałam, ale na lewo od piekarnika jest zabudowana lodówka (najwyższa jaką znalazłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Gratulki,domek FANTASTYCZNY , bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 30.12.2005 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 A oto mój kominek po małym liftingu - zyskał drewnianą belkę.Teraz mam zgryz co tam postawić, żeby jakoś ozdobić. Myślę, że jakiś ładny wazon, rzeźba lub zegar.http://img504.imageshack.us/img504/2397/kominek24fg.jpg Aha26, dla ciebie mój psiak - trochu podrósł od ostatnich zdjęć.http://img387.imageshack.us/img387/2527/tybet40jt.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.12.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Psiak jest przecudowny!!!!!Ucałuj go w nosek od cioci Ahy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 30.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Może rzeczywiście nieprecyzyjnie zapytałam o tę szafeczkę - chodzi mi więc o pierwszą na prawo od piekarnika,a na lewo to było w ciagu szafek po okapem , a mogę wiedzieć jaka jest szerokość pochłaniacza i co to za model?A swoją drogą cieszę się,że można funkcjonować z takim uskokiem Te nóżki tak mi się podobaja,że prawdopodobnie wezma górę nad funkcjonalnością tej szafki pod spodem.Dziękuje za odpowiedź i życze spelnienia marzen w nowym domku i w NOWYM ROKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.01.2006 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Dziękuje bardzo za życzenia i życzę tobie kolejnych świąt spędzonych we własnej wymarzonej kuchni. W tej wąziutkiej szafeczce mam wrzucone pokrywki do garnków. Okap Faber Glassy 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 03.01.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Ado ,czy mieszkasz gdzieś koło Krakowa?Z której strony?Piękne widoki.Gratuluję domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 04.01.2006 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Mieszkam pod Krakowem, dokładnie na południe, w stronę Dobczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 06.01.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 bardzo ładny domek mam pytanie co do okna w salonie tego obniżonego jakie ma wymiary, pytam ponieważ marzę o oknie z dużym parapetem na którym można usiąść i popijając ciepłą czekoladę popaczyć w okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 hmmm moge miec pytanie niebudowlane? co to piesio na fotce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 10.01.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam was w ten mroźny dzionek, brrrrrOkno ma wymiar 180x180, marzyłam podobnie, ale w końcu parapet mam za wąski - baliśmy się, że szerszy drewniany parapet o takiej długości będzie się odkształcał. Psiak to mastif tybetański, ma 11 miesięcy, wspaniałe psisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimbaj 28.01.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Pytanko: Jak się spisuje ten okap? nie jest za głośny? przymierzamy się do takiego samego tylko 90 cm. Wg parametrów jest słabszy i głośniejszy od konkurencji. Jakie masz odczucia? kuchnię mamy otwartą na salon, dlatego zale`zy nam na cichym i sprawnym okapie. pozdrawiamTJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.01.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Szafa ma ok. 3,25 m długości, wysokość ok. 2,6 - dokładnie nie pamiętam. Kolor orzech ciemny. Cena mniej niż 2 tys. ale też mi już umknęła. Ada, a kto robił Ci tę szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.02.2006 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Pytanko: Jak się spisuje ten okap? nie jest za głośny? przymierzamy się do takiego samego tylko 90 cm. Wg parametrów jest słabszy i głośniejszy od konkurencji. Jakie masz odczucia? kuchnię mamy otwartą na salon, dlatego zale`zy nam na cichym i sprawnym okapie. pozdrawiam TJ no rzeczywiście okap do najcichszych nie należy mnie to jednak nie przeszkadza, bo kuchnie mam zamkniętą, a co do sprawności to jak na razie narzekam, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.02.2006 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Szafa ma ok. 3,25 m długości, wysokość ok. 2,6 - dokładnie nie pamiętam. Kolor orzech ciemny. Cena mniej niż 2 tys. ale też mi już umknęła. Ada, a kto robił Ci tę szafę? Szafa robiona w systemie Komandor, jak byś chciała, to ci prześle namiary na firme, oczywiście jeżeli jesteś z okolic Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts