Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Jelonek2

Recommended Posts

Szafa robiona w systemie Komandor, jak byś chciała, to ci prześle namiary na firme, oczywiście jeżeli jesteś z okolic Krakowa

tak, jestem z Krakowa :) Ada, a Ty jesteś zadowolona z tego Komandora? bo ja tu na forum różne niepochlebne opinie czytałam na ich temat...

Ile Cię kosztowała ta szafa )gdybyś też mogła podać wymiary - byłabym wdzięczna)

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Ada chciałabym powrócic do tematu cegły...

mam na tym punkcie lekkie kuku. Pisałaś ze uzyliscie zwykłej cegły..(super efekt) ale jekiejs specjalnej fugi.. czy mogłabyc coś wiecej powiedziec na ten temat ( wykańczanie domu przede mną.. ale kominek ... musi miec koniecznie elementy z cegły) i jeszcze jedno czy impregnowaliscie czys cegłę aby nie brudziła?? czym ?

Przepraszam za te moze naiwne pytania, ale wdzieczna bede za odpowiedz.

POzdrawiam i gratuluje domku uroczego. :lol:

Fugi (nie pamiętam firmy) kupione w Castoramie, na stoisku z cegłami klinkierowymi, o ile się nie myle jest tylko 1 rodzaj w 3 kolorach: biały, beżowy i szary. Ja pomieszałam beżowy z białym. Całość impregnowaliśmy impregnatem do cegieł i kamienia (również z Castoramy). Niestety nie pamiętam jakiej firmy był impregnat. Ważne, żeby osobno malować nim najpierw fugi, a potem cegły.

• 3 weeks później...
  • 4 months później...
  • 4 weeks później...
Dziękuje wam bardzo za miłe słowa. :oops: Chyba muszę w najbliższym czasie wrzucić kolejne fotki, bo trochu nam się pozmieniało: pojawiły się obrazki na ścianach, w kuchni w końcu mamy zmywarke, w spiżarce półki, a na tarasach kleją się właśnie płytki. :lol: W tym tygodniu mają skończyć, więc trzymajcie kciuki :wink:

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...

Bardzo dziękuje Wszystkim za wspaniałe życzenia. I ja Wam życzę spełnienia wszystkich marzeń, uczciwych i solidnych fachowców, przyjaznych i pomocnych urzędników, wysokiej wygranej w totolotka, a przede wszystkim duuuuużo zdrowia i cierpliwości!!!!

P.S. My na nowy roku zrobiliśmy sobie długo oczekiwany prezent: wymieniliśmy stylowy drut z żarówką niedbale zwisający z sufitu wraz z dwoma samotnymi drutami ze ścian na przepiękne, wymarzone i bardzo stylowe lampy!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Może w końcu wrzucę jakieś zdjęcia, bo już mi głupio :roll: :oops: , że tak jakoś czasu nie mogę wygospodarować, a trochu się pozmieniało 8)

Pozdrawiam wszystkich gorąco