arti1981 14.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 miesiąc temu ukończyłem krycie dachu dachówką cementową firmy Leier w kolorze ciemny braz.Podczas kładzenia wszystko było ok, ale teraz na dachu zaczynają się pojawiać białe wykwity i jest ich coraz więcej. Fachowiec mówi że to sól i żeby reklamować tę dachówkę u producenta. Nie wiem co się dzieje i co z tym zrobić. Proszę o pomoc. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 16.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 oczywiscie jest to sol jednak wydaje mi sie ze jesli chodzi o dach to problem nie istnieje, gdyz deszcze predzej czy pozniej wymyja sol i bedzie gt niemniej swiadcza te wykwity o niewysokiej jakosci produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts