danko 14.09.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam! Pytanie jak w temacie:Czy użytkuje ktoś oczyszczalnię przydomową firmy SOTRALENTZ? Szukam opinii na temat tej oczyszczalni (http://www.water.pl/oferta_oczyszczalnie.php) Chcę bowiem zdecydować się na przydomową oczyszczalnie z drenażem rozsączającym, a nie wiem jakiej firmy... Pozdrawiamdanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remus 14.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Użytkuję taką oczyszczalnię, ze zbiornikiem 3000 poj. oraz drenażem rozsączającym. Mam ją założoną od ok. 4 m-cy ale tak naprawdę użytkuję od raptem dwóch tygodni (dopiero się przeprowadziłem). Na razie jest ok. ale to dopiero początek. Wentylację mam wyprowadzoną ponad komin także nic nie śmierdzi i ścieki też na razie odpływają. Wiem tylko, że obecnie można znaleźć na rynku coś tańszego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kólewicze 31.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, podbijam temat.Interesuje mnie opinia ludzi użytkujących już oczyszczalnie firmy Sotralentz. Przymierzam się do oczyszczalnie drenażowej. PozdrawiamArek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomyem 31.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja mam taką oczyszczalnie. Zbiornik 2m3 plus drenaż w kopcu. Ale użytkuję ją dopiero nieco ponad miesiąc więc niewiele jeszcze mogę powiedzieć na temat jak się ona sprawuje. Na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts