january 14.09.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pytanie jak w temacie. Gdzie w Warszawie i okolicach można kupić włókna polipropylenowe. Dzwoniłem do paru składów i albo nie mają, albo w ogóle nie wiedzą co to jest. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 14.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Wczoraj widziałem włókna polipropylenowe w Castoramie, co prawda w Krakowie, ale skoro to sieć to u Was też powinni to mieć. Były na dziale budowlanym. Co do ceny, to trudno mi się ustosunkować, bo też nie pamiętam za ile kupowałem ubiegłej jesieni. Aha, sprawdź jaka to wielkośc włókien, bo są różne i każda ponoć ma inne zastosowania. Spróbój też znaleźć na stronie www namiary na dystrybutora.Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 14.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Forumowicz Janzar sprzedaje na Allegro. Namiarow poszukaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts