Heliodor 14.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Jakie dokumenty składa się zgłaszając budowę przyłacza?dziennik budowy?pozwolenie na budowę?projekt z zudowskimi ustaleniami?zamknięcie pasa drogowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 20.11.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Wypełnienie druku : "Zgłoszenie..."Oświadczenie o prawie do dysponowania nieruchomością2 projekty przyłacza wodnego ( może być 1 - ksero)decyzję z ZUD,decyzję z Zarządu Dróg i Mostów,zgodę właściciela drogi na wykonanie wykopu ( właścicielem jest u mnie gmina i Prezydent miasta),wszystkie uzgodnienia branżowe ( prąd, gaz, woda, kanalizacja, wojsko, Netia, TPSA, energetyka cieplnaitd).TAKIE DOKUMENTY MUSIAŁAM ZŁOŻYĆ...POWODZENIA! PS. Teraz zauważyłam, że wysyłałeś post we wrześniu - to chyba już wszystko załatwiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Macius_PL 18.12.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ile kosztuje przyłączenie wody i kanału sanitarnego do działki. Podobno część jest darmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 22.12.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 nic nie jest darmowe. Ustawa o zaopatrzeniu w wodę i odprowadzaniu ścieków mówi, ze przyłącza robi na swój koszt inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts