Frankai 25.05.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 PPawluk - nie. Jak się zamawia z innego stanu, to nie płaci się podatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 31.05.2004 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.06.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Pozazdrościć. Miałem przez kilka dni ten aparat. Robienie nim fotek to czysta przyjemność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No i jestem w kropce. Znalazlam aparat, ktory by mi odpowiadał /czyt. takze dzieciom/, ale Mąż stwierdził, ze za drogi, bo on za resztę kasy rozbuduje kompy dzieciom i zrobi im siec domową. Mój wybór padł na Canona powerShot A75 _ dokupienie pamięci i akumulatorkow, ladowarki i pokrowca /1699zł + 140zł +110zł +40zl/. Ale wyszło za drogo, więc mam do wyboru: 1. Canon PowerShot A310 - 1200zł + dodatki 2. Minolta Dimage E323 - też 1200zł pierwszy z nich nie ma zoomu optycznego, tyle saamo 3,2 mln pikseli. Osiołkowi w żloby dano........ mam losować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 04.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No i stalo sie jestem wlascielem aparatu Olympus c 5060 - co prawda aparat jeszcze nie opuscil granic USA - ale osoba ktora mi go kupila przylatuje do PL w lipcu i wtedy dostane go w swoje lapki - dziekuje wszystkim za pomoc - ponownie odedzwe sie jak juz bede go mial... i bede sie uczyl robic zdjecia (pstrykac juz umiem ...) Dla wszystkich kupujacych - szukajcie kontaktu w USA - ja (w zasadzie na razie to moja koleznaka w USA...) za tego Olympusa zaplacilem ogolem 499 USD tj ok 1.900 po dzisiejszym kursie USD w tym czasie takie same kosztuja w Media Markt 3299 zas na allegro w okolicach 2700 Tfuuuuuuuuu przez lewe ramie ... zeby nie zapeszyc :) Pawel[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.06.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Dla wszystkich kupujacych - szukajcie kontaktu w USA Jak to powiadają: "Chytry (MF, dystrybutorzy) traci 2 razy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 nastapiła jednak zmiana i......... kupilismy aparat Nikona, nr oczywiście zapomnialam wyróżnia sie tym, ze ma przekręcany obiektyw, kszalt kwadratowy, zoom optyczny i cyfrowy x 3, wiele mozliwosci manualnych i oczywiście auto. W pakiecie jest tzw, stacja dokująca /niezla nazwa, prawda? / - cenn 999zl w promocji w foto-jokerze. Prosze tylko nie krytykowac wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.06.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Majka - ja grzecznie nie będę krytykować. Choć każdy ma inne marzenia i możliwości, to jednak każdy ma jednakowe prawo do radości No więc miłego pstrykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 08.06.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Frankai czy juz jestes w PL ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.06.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Frankai czy juz jestes w PL ?? "Już" to jestem prawie w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 24.06.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Fotografowanie jak njabardziej leży w kręgu moich zainteresowań ale nie koniecznie aparatem cyfrowym. Nie wiem zatem czy mogę tu przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 05.07.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 CZe... Mam go !!!!!!!!Oglaszam wszem i wobec ze moj Olympuc c 5060 doszedl ze Stanow - jest super. Goroco polecam Mam pytanka:1. Czy jest jakiekolwiek przeciwskazania do stosowania nieoryginalnych akumulatorkow ???( do mojego oryginalny kosztuje 350 a nieoryginalny 150 ...)2. Czy jest mozliwosc podlaczenia do aparatu cyfrowego - komputerowego mobile dysku (takiego wlaczzanego do portu USB ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 08.07.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 PPawluk ile dales ? MOze poradzicie jak sprawdzic uzywany aparat (np Oly c-7xx) aby nie wtopic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 09.07.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 500 USD tj 1.900 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 09.07.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 500 USD tj 1.900 PLN no to super szwagierek kupil w japonii sobie canona s1 za to samo, mam nadzieje ze mi tez cos wiezie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 09.07.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 W MM taki sam (z pokrowcem ktorego ja nie mam ) kosztuje 3499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 09.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 W MM taki sam (z pokrowcem ktorego ja nie mam ) kosztuje 3499 jak to mozliwe??? zarabiamy 4x mniej a chca na nas zarobic 2x wiecej??? mozna to inaczej nazwac niz zlodziejstwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.07.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Tom Soyer - wszystko jest OK - coś za coś. Zarabiamy mniej, więc musimy płacić więcej Dodam, że z paliwem jest podobnie. Kosztuje 2$ za galon, czyli ok. 2zł za litr. To jst chyba konsekwentna polityka rządu, żeby wspierać szarą strefę (przedsiębiorczość) i rozwijać zdolności kombinacyjne Polaków. Zachodnia Europa strasznie już zgnuśniała od braku kombinowania. PPawluk - ja używam nieoryginalnych. Oczywiście producent będzie Ci zalecał wyłącznie oryginalne. Ostatnio mi Nikon podesłał info o podróbkach i że brak im zabezpieczeń. Nie pamiętam czy przeciwko przegrzaniu czy przeładowaniu. Moje mają 900mAh wobec 740mAh oryginałów i kosztowały 10$/szt. zamiast 30$. W Polsce chcą pewnie równowartość 50$. Oto stronka gdzie kupowałem: http://www.sterlingtek.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.07.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Czyli wątek tylko o fotografii cyfowej? czy może wręcz o aparatach? SławekW zapytał czy "może tu przebywać" interesując się FOTOGRAFIĄ (nie cyfrową) i ... nawet nikt chyba nie zauważył jego pytania.... Czy fotografia klasyczna (analogowa) to według Was przeszłość? Pytam, bo, jakby nie było, pracuję w szkole fotograficznej i co roku widzę, że jednak nie! A przy dwóch specjalnościach do wyboru - fot.klasyczna i fot. cyfrowa większość (!!) woli KLASYCZNĄ. Jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.07.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Czyli wątek tylko o fotografii cyfowej? czy może wręcz o aparatach? SławekW zapytał czy "może tu przebywać" interesując się FOTOGRAFIĄ (nie cyfrową) i ... nawet nikt chyba nie zauważył jego pytania.... Czy fotografia klasyczna (analogowa) to według Was przeszłość? Pytam, bo, jakby nie było, pracuję w szkole fotograficznej i co roku widzę, że jednak nie! A przy dwóch specjalnościach do wyboru - fot.klasyczna i fot. cyfrowa większość (!!) woli KLASYCZNĄ. Jednak hehe pytanie trudne, bardzo trudne. Moze taniej jest sie nauczyc robic zdjecia aparatem cyfrowym, moze tez latwiej zrobic z tym zdjeciem co sie chce (obrobic, wyslac, skorygowac ...). To dla techno-kratow. Jednak odglos mechanicznej migawki, koniecznosc pelnego skupienia aby ja otworzyc na odpiednio dlugi czas i w odpowiednim momencie, podniecenie przy oczekiwaniu przed labem, zapach kliszy ... To dla romantykow. ale fotografia zawsze pozostaje fotografia obojetnie jakim narzedziem bedziemy sie poslugiwac. Nie tylko od niego zalezy jakosc zdjecia, a rzeklbym - w niewielkim stopniu. Wszystkim fotografom (amatorom i profom) czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts