agula1978 14.09.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Mam na oku fajną działęczkę -zastanawiam się tylko czy nie będzie mi później przeszkadzało, że od strony wschodniej będę miała drogę wewnętrzną i od storny południowej też??Wiem, że sama muszę sobie odpowiedzieć na to pytanie-ale na razie jest to droga polna i ciężko mi sobie wyobrazić jak to będzie potem dlatego jestem ciekawa jakie macie doświadczenia w tej kwestii?? Jak z projektem czy nie będę miała problemu z ustawiniem dom?? Działka która mi się podoba ma wymiary 42x23. Dziękuję za wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 15.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Kurz ,kurz ,kurz...:):) Na plus to że możesz z dwóch stron mieć wjazd do domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 15.09.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam JA mam bardzo podobną działkę w trójkącie , i podobnie jak ty dylematy ,po wykonaniu ogrodzenia tymczasowego , wymierzyłem sobie wszystko, zaplanowałem gdzie co ma być i w tym momencie wątpliwości mnie opuściły, jestem zachwycony, co do kurzu to dobry żywopłot załatwi sprawę pozdrawiam i głowa do góry będzie OK....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 16.09.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzięki za rady-przemyśleliśmy sobie wszystko z mężem obok nas są drogi wewnetrze więc dużego ruchu nie będzie-a ponieważ to miejsce bardzo mi się podoba -tzn blisko szkoła, przedszkole , przychodnia a my mamy małego bączka więc przyda nam sie to w okolicy i przemawia za -w przyszłym tygodniu ją kupujemy i sienie mogę doczekać już całej budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts