Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam wszystkich nas też zauroczył dom w orchideach 2 zakupiliśmy projekt i obecnie jesteśmy na eteaie zmian w projekcie przeczytałam wszystkie wypowiedzi z zapartym tchem postanowiłam że czas się ujawnic i dołączyć do was zaczynamy na jesień dlatego rady doświadczonych osób są cenne mam pytanie odnośnie wylania fundamentów jakich kosztów mam się spodziewać [email protected]

dzięki za odpowiedż proszę powiedz czy masz może jakieś namiary do anusi oglądałam jej zdjęcia na stronie 15 domek anusi i bardzo podobaja mi się te deski na tarasie chciałabym dowiedzieć się od niej czy w praktyce sa ok.będe zobowiązana Thomasso ten wykusz jest super ja też zrobię takie okna do podłogi my jesteśmy z Wałbrzycha budować będziemy w Szczawnie Zdroj jeszcze raz proszęo kontakt do anusi

witam wszystkich nas też zauroczył dom w orchideach 2 zakupiliśmy projekt i obecnie jesteśmy na eteaie zmian w projekcie przeczytałam wszystkie wypowiedzi z zapartym tchem postanowiłam że czas się ujawnic i dołączyć do was zaczynamy na jesień dlatego rady doświadczonych osób są cenne mam pytanie odnośnie wylania fundamentów jakich kosztów mam się spodziewać [email protected]

Właśnie jestem na tym etapie - 12 tys lawy (beton +robocizna), ścianki jakieś 10 tys (mat. + robocizna), płyta plus izolacja kolejne z 8 patoli. czyli razem jakieś 30 tysiaków :evil:

Kala,

jesli bedzie tak jak u nas..;-(( to wyszlo ok.40 tys..My musielismy zapolaczyc jeszce za piasek(19kamazow)+ dodatkowo jeden rzad bloczek betonowy.. i jest drogi styropian na ocieplenie..;-(

My budowalismy w tedy, jak brakowalo materialow..;-((

ch..ra, zapomnaiłem jeszce o piasku - u mnie jakieś kolejne 4-5 tys... :evil:

Witam dzięki Wodzu ogłądałam dziennik budowy bardzo ładny efekt końcowy super napewno będę śledzic twoją budowe bo sama niedługo zaczynam ktoś podał że mam szykować 1 milon rozumiem że za całość masakra pewnie można nawet więcej bo jeśli chodzi o wykończenie to ile ludzi tyle gustów

Witam dzięki Wodzu ogłądałam dziennik budowy bardzo ładny efekt końcowy super napewno będę śledzic twoją budowe bo sama niedługo zaczynam ktoś podał że mam szykować 1 milon rozumiem że za całość masakra pewnie można nawet więcej bo jeśli chodzi o wykończenie to ile ludzi tyle gustów

Hejka,

u mnie dzisaj zaczęli murować ścianki :D więc niedługo w moim dzienniku zacznie się więcej dziać :D

Ja szacuję swoją O1 na jakieś 600 tys. SSO 240 tys :(

Kala.m1 - załóż koniecznie dziennik :D

optymistyczne te 600 tys , ale oczywicie wszystko zależy od rodzaju materiałów jakich użyjesz.

Jeśłi chodzi o O2- to szacunkowo 1 mnl za całośc jest dobrą kwotą niestety :cry:

na razie buduje na bardzo dobrych :D łacznie z Creatonem na dachu i dośc drogimi ekipami. a pózniej się okaże. Najwyzej tylko jedna łazienka bedzie wykończona :D a reszta sobie poczeka