tknu244 10.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Malaza, dziękuję za kontakt.łazienka jest jednak krótka i wąska,my trochę poszezyliśmy ją,zabierając trochę pokoju gościnnego,ale on i tak jak dla mnie jest duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaza 13.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 hej, ja tez nazekalam na wielkosc lazienki dolnej ..... az bylam chyba w trzech domach, gdzie lazienka jest takiej samej szerokosci tylko o polowe krotsza... wiec chyba nie jest tak zle. Panowie glazurnicy szaleja....troche nie chce im sie pilowac mozaiki do kantu i marudza........ ale mam nadzieje ze efekt bedzie OK. Postaram sie dzisiaj zamiescic zdjecia schodow. Muci, zapraszam!!!! koniec z wchodzeniem po drabinie, wiec moge ci pokazac caly dom W piatek bedzie chyba gotowa lazienka dolna. pozdrawiam MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DG1719501811 17.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Cześć.Mam dwa pytania :Jaki styropian polecacie do ocieplenia budynku ?Jaki rodzaj tynku zastosowaliście na elewacji ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaza 17.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 hej, my kupilismy styropmin - chyba fasada, ma lepsze wlsciwosci, ze wzgledu na cene. Tynk - kabe - silikonowy - godny polecenia i znalezlismy ladny kolor w okolicy Mam zrobiona lazienke dolna!!!!!! Panowie skonczyli w sobote wieczorem!!!! Dzis przyjezdzaja hydraulicy robic kotłownie i wieszac grzejniki oraz malarz. Jaka stosowaliscie farbe na sciany???? Jakiej firmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DG1719501811 17.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 malaza czy możesz mi polecić Twoją ekipę od ocieplenia i elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaza 17.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 DG, kontakt poszedl na priva. Ekipe moge polecic, choc nie wiem jak z terminami. Moja elewacja jest zrobiona bardzo dokladnie, a bylo troche gimnastykowania sie z glifami i boniami.... Mam nadzieje ze uda ci sie dogadac z P Tomaszem - mozna negocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 18.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 DG, u nas termoorganika 14cm. Polecam, super parametry/cena. Kleje Ceresit, ze wlokno szklane.. a tynk kladza w momencie silikonowy, Fagra(danchem). Na razie wyslo barzdzo ladnie. Jak skancza podzruce fotki.Malaza jak u ciebeis s cyklinowanie. na razie jestem wcziekal bo caly harmonogram prac mi idzie do kosza z powodu parkiecziarza. U nas beda delux-y. Ale moja ekipa chce malowac po cyklinowaniem..;-((Postaramy sie jakos wpasz do was. Ale s czasem jest problem..;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 18.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 zdjęcia ogrodzenia u nas http://images43.fotosik.pl/182/5f393e4f7bc21810med.jpg http://images45.fotosik.pl/183/bf05896776551181med.jpg http://images50.fotosik.pl/182/814cb26bc0dae3b9med.jpg http://images38.fotosik.pl/178/d8d53b2ddd81dd5emed.jpg http://images49.fotosik.pl/182/11b66db6d1a548acmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 18.08.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Trafilismy na super ekipy ot ogrodzenia. Polecamy goraca: tani, terminowy..bardzo, bardzo dokladni. Jesli ktos jest zaiteresowany namiarem podamy na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DG1719501811 19.08.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Muci ja poprosze na namiar na ekipę od ogrodzenia.A ten styropian termoorganiki to jakiego masz rodzaju ?Proszę też o namiar na ekipę od ocieplania i eleweacji. Pozdrawiam, DG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_basia 19.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Drodzy posiadacze Orchideii mam do Was prośbę :> Jesteśmy obecni z Mężem na etapie wykańczania podbitki , a od początku września ekipa bierze się za robienie koloru elewacji, a tuż po podbitce za obrobienie okien i OBRAMOWAŃ. I tu moja prośba pochwalcie sie proszę jakie wybraliście listwy dekoracyjne dookoła okien i czy robiliście prostokąty na rogach domu. Dziękujemy z góry i pozdrawiamy.... Jak tylko skonczą nam podbitkę pochwalimy sie efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 20.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 DG,styropian termoorganika gold 15-ka, frezowany. W tedy dali mi naj-lepsza cena.Jesli w okolicy Warszawy, mu kupuwalismy w hurtownia Bartek, s ul. Ordona. Dla orchidea 2 kupilam 33M^3, ale przy bardzo osczedna ekipa zabrakolo okolo 1m^3. Jesli chodzi o namiary na ekipa ot ocieplenie i ogrodzenia posilam na priva.Rafal,my kupuwalismy gotowe elementy styropianowe, naciagniety siatka i klejem na Bartyckej. Bonie nie mamy. W tym tygodniu koncza nam nakladac tynk i sie pochwale w poniedzialek jak wyszed koncowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaza 20.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Muci,u nas cyklinowanie w poniedzialek, planowalam w tym tygodniu, ale maja jakies klopoty.U nas malarz juz zaczal i pomaluje raz przed cyklinowaniem a drugi raz po cyklinowaniu. Poza tym ma sporo roboty ze wzgledu na jakies oklejania, dotarcia i tp. wiec ma co robic.Zapraszamy!!! Moze w niedziele??? Ralaf i Basia,zamiescilam zdjecia swojej elewacji z opaskami i boniami na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tknu244 20.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Muci, ogrodzenie zrobione naprawdę pięknie,jeśli mogłabym prosić namiar na firmę ,z góry dziękuję Mam jeszcze pytanie do wszystkich mających już drzwi wejściowe ,czy wymiar zostawialiście jak w planie ,czy może zmieniasliście na standardowe ?Może też macie firmę godną polecenia na drzwi drewniane? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 20.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tknu,poszlo na priva.Jesli chodzi o drzwi wejszcowy, zostali tak jak w projekcie. U nas dzrwi robila firma ot okien-Bildau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tknu244 21.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muci, dziękuję,widzę że Wasz komin od pieca też jest niższy niż w planie,albo to złudzenie,tak wygląda na zdjęciu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 24.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tknu, jest troche nizszy niz w planie. Ale murarzy sie bali zrobic go wyrzej, ze by sie przy wichura nie zawalil. My mamy kominy wentylacjiny-systemowy(okolo 22cm w szyrokosci), oblmurowany klinkerem. I s powodu tego klinkeru. dziala bez zarzutow..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tknu244 24.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Muci, u nas też jest niższy właśnie za to majster zebrał odemnie takie bęcki ,że myślałam że ucieknie z budowy,zebrało mu się za całakształt nie wytrzymałam i poszłam po całości,ale będziemy mieli piec kondensacyjny,a do niego może byśniższy komin. Ciekawa jestem jak powinno się robić ogrzewanie czy na 2 rozdzielnie góra i dół czy całość na jednej,ja zrobiłam na dwoch,czy dobrze? Jestem ,na etapie projektowanie oświetlenia i gniazdek,czy może macie jakieś spostrzezenia i rady,będę wdzięczna. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 24.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tknu, my mamy 3 obiegi: gora, doll +podlogowkA. Kazdy otdzielnie mozna regulowac temperatury.Moge ci tylko doradzic, co u nas wyszlo nie do konca przemyslane: mamy szambo, zapomnielismy o kabelek do czujki szamba, zrobilismy cala podbytka na 1 wlacznik, moglismy zrobic kazda strona osobno, po co sie palic 4 na raz. Jesli planujesz wideo domofon, to kabel min 10 zylowy do domofonu. Zapomnielismy o kabelek do centralnego podlewanie, teraz dorabiamy. Reszta jak sobie zaplanujesz. Zaplanuj najpierw lazienki, gdze wanna, kibelek i do tego wszystkiego oswietlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 24.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 kawałek elewacji- prace tynkarskie zakończone http://images50.fotosik.pl/186/df6e4ece223ca0d8med.jpg http://images47.fotosik.pl/187/34073229da4b7d6amed.jpg http://images39.fotosik.pl/182/76de51bb55d5d8c6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts