anusia_d 08.12.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Kochani, dzisiaj otrzymaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ Huraaaa!!!!Tyle radości z jednego papierka, że nie wiem co będzie, jak zaczniemy budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.12.2005 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 pewnie tak!orchidea 1 tez jest fajna A Ty dalej te mieczyki? No tak Mieczyki 2 !!!!Ach...już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 08.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 No tak Mieczyki 2 !!!!Ach...już nie mogę się doczekać Ach... ja też!! Byle do wiosny!!! Tylko jak patrzę przez okno, to tylko marzenia pozostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.12.2005 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ależ kochani...pomyslcie....kazdy dzien zbliza nas do tego upragnionego momentu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 No nieeeee Tak nie można ... To ja mam zostać na szarym końcu z moją budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 10.12.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ty tylko gwizdnij, a my już przekonamy sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.12.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ty tylko gwizdnij, a my już przekonamy sąsiadów No własnie daj znać...a my juz sie resztą zajmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 10.12.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 nie tak szybko - a co z torturami długookresowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 13.12.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Póki co, To oni Ciebie torturują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 13.12.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Chyba Roberta nam za mocno przycisnęli nic się biedaczek nie odzywa. My robimy trochę zakupów, żeby wykorzystać ulgę remontową. Zakupiliśmy armaturkę łazienkową, panel prysznicowy i kilka geberitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.12.2005 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Chyba Roberta nam za mocno przycisnęli nic się biedaczek nie odzywa. My robimy trochę zakupów, żeby wykorzystać ulgę remontową. Zakupiliśmy armaturkę łazienkową, panel prysznicowy i kilka geberitów. Czyli zakupy zaczynają się już pełną parą!!!Super....to chyba bardzo przyjemne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 13.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Roberta to nie sąsiedzi przycisneli a wypadnięty dysk - leże i patrzę się w sufit czekając aż puści Sąsiedzi po okresie spokoju zaczeli się sami odzywać i dążyć do rozwiązania problemu. A ja w tym tygodniu powinienem na działkę wprowadzić wodociąg i kanalizację (jeżeli pogoda pozwoli). Na początku 2006 zakładam prąd i gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 14.12.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Oj, oj, oj!!! ALE GRUNT, ŻE ŻYJESZ! U mnie nie ma gazu i kanalizacji ,więc czeka mnie butla (w ziemi) i szambo. Mam już prąd i CHCĘ BUDOWAĆ. Zakupy są super!!! W najbliższym czasie zakupię dachóweczkę z okienkami Veluxa. Dostałam dobre warunki i nie będę ryzykować, czy będą lepsze. Tak więc ja zaczynam budowę od dachu Robert, życzę zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 14.12.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Oj, oj, oj!!! ALE GRUNT, ŻE ŻYJESZ! U mnie nie ma gazu i kanalizacji ,więc czeka mnie butla (w ziemi) i szambo. Mam już prąd i CHCĘ BUDOWAĆ. Zakupy są super!!! W najbliższym czasie zakupię dachóweczkę z okienkami Veluxa. Dostałam dobre warunki i nie będę ryzykować, czy będą lepsze. Tak więc ja zaczynam budowę od dachu Robert, życzę zdrówka! żyję - dzięki. Dzisiaj doktor ożekł: jestem zdrów prawie (rehabilitacja i już nie ponoszę woreczków na budowie ) ale nie mogę - sprzątać, odkurzać, ścielić i realizować innych wrażych ponysłów żony zwłaszcza w okresie świątecznym A z tymi zakupami - pamiętaj o dacie, kiedy takie ciekawe zdania piszesz - może do tego wrócimy podczas budowy lub lepiej wykończeniówki domku ? (choćby wspominając dobre czasy podczas przeglądania archiwum wyciągów z banku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 14.12.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 no tak jak ja piszę to już nikt nie odpowie a potem będzie, że to ja się nie odzywam Ps. a może spotkanie z projektami, butelkami, mapkami, łopatami itd. ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.12.2005 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 no tak jak ja piszę to już nikt nie odpowie a potem będzie, że to ja się nie odzywam Ps. a może spotkanie z projektami, butelkami, mapkami, łopatami itd. ????? OOOO!!!To byłby fantastyczny pomysł...tylko ta pogoda jakoś nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 16.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Aha a Ty chcesz się spotkać w parku w taką pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 17.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ps. a może spotkanie z projektami, butelkami, mapkami, łopatami itd. ????? Ja jestem NA TAK! Są jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 17.12.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ps. a może spotkanie z projektami, butelkami, mapkami, łopatami itd. ????? Ja jestem NA TAK! Są jakieś propozycje? Aha coś wspominała o pogodzie, ja chcę sie uniezależnić od pogody i proponuję bar ogrzewany pod dachem. Głosujmy. Ps. proponuje pod głosowanie poddać również lokalizację/miasto (w razie cóś jak się Goda odezwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.12.2005 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 OCZYWIŚCIE,ze jestam na T A K!!!!!!!!Z tą pogodą to tylko żart ,wiadomo,ze najlepiej gdzies w ciepłym miejscu pod daszkiem się spotkać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts