aha26 08.03.2006 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Widzialam,widzialam,widzialam...super!!!!! Hm....w najblizszych dniach pokaze Wam swoje lico...jak mi się uda!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 09.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Super, czekamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 09.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 WITAJCIE, Ojej, widziałam Was.Patrząc na fotki to impreza się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 09.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Goda, jak się cieszę, że żyjesz.......bo nękały mnie wątpliwości Impreza udała się. Prawie całą przegadaliśmy z Robertem. Było super, tylko szkoda, że Was nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.03.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Goda ! suuupeer, że jesteś! dawaj fotę !!! Ps Aha pewnie u fryzjera aby pokazć nam swoje lico .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.03.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Anusia! zgodnie z planem - następna impreza u Aha lub Gody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 10.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jasne, u nas już była No, co z fotkami dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 10.03.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Robert, napisz krok po kroku jak należy wklejać zdjęcia...Wielkie dzięki. Czy myśleliście o zamontowaniu w swoich domach wentylacji mechanicznej? Właśnie jestem na etapie przemyśleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.03.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Anusia! zgodnie z planem - następna impreza u Aha lub Gody jasne,ze kolejna impra u mnie....latem jakiegos grilka zrobimy!!! A co do fotki to pewnie w weekend wkleje bo wiecie ....hm....jakby to ując....nie jestem kumata za bardzo w tych komputerowych sprawach i nie wiem jak to cholerka umiescić Moze jakies małe wskazoweczki dla ograniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.03.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 jak to zrobic jezeli mam fotki jako ikonki na pulpicie,jak je tutaj przetransportować? ...pomozcie sierotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 10.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Dziewczyny, ja nie potrafię nawet emblematu sobie zrobić sierota jedna.Robert POMOCY, tylko w tobie nadzieja chłopcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 11.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 http://people.zeelandnet.nl/annegeddes/TN_lies114.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 11.03.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 widzicie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 11.03.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 WIDZĘ!!!!!! SUPER!!!!!! Teraz jeszcze fajniej się rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 11.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Goda, jak wkleiłaś zdjęcie?Pytałaś o wentylację mechaniczną. U nas będzie reku z GWC, ale jeszcze nie zdecdowaliśmy jakiej firmy.Może wiesz coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 12.03.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witaj Anusia,okazuje się, że wklejanie jest bardzo proste:1. korzystam z progamu wp foto, gdzie przesyłam zdjęcia z aparatu, kiedu chcę je wywołać. Obsługa jest bardzo prosta.2. kiedy już prześlę zdjęcia zakładam sobie różne albumy (myślę że podobnie jest w innych programach np. onet foto itp.)3. jeżeli chcę wkleić zdjęcie - prawym klawiszem myszki klikam na zdjęcie, następnie na właściwości i ukazuje mi się okienko "właściwości ogólne" potrzebuję skopiować adres (URL) daltego podświetlam lewym klawiszem a prawym robię kopiuj i wklejam tu gdzie się wpisuje tekst.Przed wklejonym adresem należy wpisać tu wkleimy adres. to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 12.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 łujujułujułiju... pędzę na sygnale z pomocą ... ale już daliście sobie chyba radę Goda - jaka silna grupa inwestorów Aha - nie przesadzaj już z tym fryzjerem - wklejaj fotkę Anusia - i na czym staneliście z oknami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.03.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 łujujułujułiju... pędzę na sygnale z pomocą ... ale już daliście sobie chyba radę Goda - jaka silna grupa inwestorów Aha - nie przesadzaj już z tym fryzjerem - wklejaj fotkę Anusia - i na czym staneliście z oknami? Pozdrawiam ROBERT....pliss no pomoz mi,powiedz jak mam to zdjęcie ,ktore mam jako ikonka na pulpicie wstawić tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 14.03.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ahazerknij tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 ja nauczyłem się na podstawie info Zbycha.Generalnie:1 - musisz otworzyć swoje konto na http://republika.onet.pl/ darmowe lub płatne. Postepuj wg instrukcji2 - pomniejszasz zdjęcia w swoim komputerze (rozdzielczość) aby miały mniejszy rozmiar3 - kopiujesz zdjęcia do swojego konta na republice (wystarczy w eksploratzorze windowsa)4 - otwierasz fotę ze swojego konta na serwerze5 - prawy przycisk myszki, z właściwości adres itd jak napisała Goda jeżeli coś nie halo pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 14.03.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pytałaś o wentylację mechaniczną. U nas będzie reku z GWC, ale jeszcze nie zdecdowaliśmy jakiej firmy. Może wiesz coś więcej na ten temat? Jestem na etapie zbierania informacji z internetu. My jesteśmy zainteresowani tylko wentylacją mechaniczną. Słyszałam, że GWC to dość drogi interes. Orientowałaś się? A co tam rozmawialiście z Robertem o oknach, jakieś konkretne decyzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts