thomasso 19.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Anusia, a zdjecia gdzie? Daj obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 19.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Anusia, a zdjecia gdzie? Daj obejrzec no właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 22.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no i dziewczyny zapomnialy o nas klade to na karb wiosny Zdjecia poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DG1719501811 23.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam wszystkich. Jestem zainteresowany projektem Orchidea 2. Bardzo chciałbym zobaczyć jak dom wygląda w 'realu'. Jeżeli ktoś ze szczęśliwych posiadaczy zaprosi mnie wraz żoną na krótką wizję lokalną to będę szczęśliwy. Najbardziej ucieszy mnie propozycja w rejonie Warszawy. Z góry dziękuję, Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 23.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 DG, chyba nie czytales tego watku od poczatku Zanim zapytasz, poszukaj juz pisalem gdzie mozna obejrzec cale osiedle w roznych etapach- Ale jeszcze raz Warszawa -Balololeka- ul.Tworcza pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 24.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 a wpadajcie do mnie wszyscy chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 29.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Cos dziewczyny zaganiane sa Wykanczaja i siebie i budowe Mialy byc zdjecia Anusi i co ?! Zapomniala calkiem o forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 29.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam, oj strasznie zaganiane Kolejny etap budowy zakończony http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/2/2/6/23135436_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/1/0/7/23135439_d.jpg Teraz jesteśmy na etapie rozprowadzenia wentylacji i odkurzacza, w pierwszym tygodniu kwietnia wchodzą elektrycy, hydraulicy i alarm. Podobno nasze okna zeszły już z produkcji. Strasznie się cieszę, że to one poczekają na nas a nie my na nie. Czy słyszeliście coś o stacji uzdatniania wody? Zaproponowano nam coś takiego, ale mało się o tym pisze na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cannondale 29.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Hej goda15, Ja chce sobie cos takiego zainstalowac. Korzyscia jest miekka woda, czyli brak kamienia w czajniku, sitkach w kranach, w pralce i innych instalacjach. Odczujesz w trakcie mycia ze troche gorzej mydlo sie splukuje. Koszt to okolo 3000 pln. Ja korzystam z tej firmy http://www.h2optim.pl/ bo innej w sumie nie znam Koszt utrzymania tego na miesiac to jakies pewnie 30 pln - trzeba dosypywac soli do tego. A pytanie mam do wszystkich: Ile placicie elektrykowi od punktu? Moj chce 45 pln i mam wrazenie ze mnie troche robi w konia... Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 30.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Cannondale, właśnie o cos takiego mi chodziło. Czy znasz opinie innych? My z elektrykiem rozliczamy się za całoś, bez liczenia punktów. Umówiliśmy się na 5000,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 30.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam.w poniedzialek odbieram pozwolenie na budowe, juz uprawomocnione.na dzialce 2 tygodnie temu koparka pozbyla sie starego budynku. w nastepnym tygodniu wycinka kilku brzoz- mam pozwolenie a po swietach fundamenty.materialy juz zakuipone, jeszcze przed boomem budowlanym. za wybudowanie stanu surowego, bez ulozenia dachowki ekipa zarzyczyla sobie 59,000 bez materialow ale juz w cenie wszystko lacznie ze sprzataniem. fundamenty po swietach, reszta w czercu, mysle ze to niedrogo a firma solidna, sąsiad mojego tatyz duzym doświadczeniem. wiec drodzy orchideowicze i ja wkraczam do akcji"budowa mojego domu" jestem strasznie dumna, ze moge juz niedługo zaczac, biorac pod uwage ile czasu zajeła mi papierkowa robota i wszystko sama!!! ah juz niemoge sie doczekac jak usiade na tarasie z kawusia, dzieciaki beda szalec po ogrodzie a ja bede sie cieszyc z mijego domku. IWRESZCIE KUPIE SOBIE PSA I KOTA. BO W BLOKU TO MECZARNIA DLA ZWIERZAT.pozdrowienia dla wszystkichiwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 30.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 superiwona, WITAJ W KLUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cannondale 30.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Hej Goda, Nie znam opinii innych. Jak dla mnie warto mieć. Elektryk - ale rozumiem, że to bez materiałów. U mnie okolo 150 punktów - po stargowaniu do 40 PLN to bedzie jakies 6000 pln. Plus jakies drugie tyle za materialy. PozdrB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 31.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Superiwona,ze sprząteniem powiadzasz ... no ... zobaczymy ...i kawusia już zaraz na tarasie ... no ... zobaczymy ...piesio ... przed sprząteniem i kawusią można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_C 01.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie...mam pytanie w sprawie dachowki. Jaki kolor, firme, i rodzaj polecacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 01.04.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie...mam pytanie w sprawie dachowki. Jaki kolor, firme, i rodzaj polecacie?? karpiówka Ruppa kolor miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 02.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Cannondale, my prawdopodobnie będziemy mieć viessmanna, koszt też około 3.000,- http://www.viessmann.pl/web/poland/pl_publish.nsf/Content/TopInfos_polish~Stacje-uzdatniania-wody_polish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 03.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie...mam pytanie w sprawie dachowki. Jaki kolor, firme, i rodzaj polecacie?? u nas bedzie Creaton czerwona angoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 04.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie...mam pytanie w sprawie dachowki. Jaki kolor, firme, i rodzaj polecacie?? A u nas Creaton miedź angobowana. Witojcie, witojcie! Wiem, miały być zdjęcia...., i będą Tylko bywam teraz w domu w późnych godzinach wieczorno - nocnych i nic nie wychodzi na zdjęciach. Wczoraj mieliśmy ostrą rozmowę z ekipą od wykończeniówki i robota ruszyła na całego. Za tydzień w środę zaczynamy kłaść parkiet i do tego czasu mają się panowie wyrobić. Dziś też buszują ogrodnicy z tyłu domu, wożą ziemię, sadzą roślinki przy tarasie i mam nadzieję, że do Świąt uda się posiać trawkę. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cannondale 05.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie...mam pytanie w sprawie dachowki. Jaki kolor, firme, i rodzaj polecacie?? U nas jest Creaton Futura. Zobacz sobie jak wyglada polozona. Na ktoryms zdjeciu widac. Pozdr. B. http://foto.onet.pl/ehivw,g338u101t3oz,764e4,u.html#764e4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts