karols 15.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Proszę Was o radę, którą dachówkę wybrać Wienerberger czy RuppCeramika, muszę szybko podjąć decyzję. Którą Państwo wybraliście i czym się kierowaliście przy wyborze - bardzo, bardzo proszę o pomoc.Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 15.09.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ruppceramika rubin-kasztan;mam ją rok na dachu,a zawsze jak przyjeżdzam na budowę to lubię na nią patrzeć;jest super tzn. w 100% taka jak chciałem mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 16.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Rupp ceramika Sirius antracyt. Wienerberger to dla mnie kiepska firma. Dachwoke kladlem 3 miesiace temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Z tym wyborem dachówki to jest jak z wyborem materiału na ściany.Żadnych różnic od strony użytkowo-bytowej a także wytrzymałościowej nikt nie jest w stanie zauważyć Decydują tylko sentymenty, efekt wizualny, sprzedawca no i w jakimś stopniu cena. Więc lepiej się nie pytać o opinie tylko porównać wizualnie zbliżone cenowo modele w pułapie na jaki Cię stać i wybrać najładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts