rafal9 15.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Na parterze na pewno będą tynki tradycyjne.Na poddaszu ścianki działowe (murowane) raczej też tradycyjne.Ale co zrobić ze ściankami kolankowymi? Czy dać tynki, a potem skosy będą płytami g-k,czy może ścianki kolankowe i skosy też płytami g-k? Czy łączenie tynków z płytami ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 15.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 No..... nie mogę się powstrzymać. Od lipca a przeglądam forum, a od 3 tygodni robię to regularnie i czytając Twoje pytania Rafale9, stwierdzam, że mam dokładnie (co do przecinka) i w tym samym czasie (co do sekundy to już może przesada) te same wątpliwości. Tak więc pytaj dalej......... Pozdrawiamtomasz (budujący takie tam maleństwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.09.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.09.2005 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.09.2005 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U mnie na ściankach kolankowych tynki cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.09.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U mnie na ściankach kolankowych tynki cem-wap. No i to mnie się podoba. A nie było problemów z połączeniem z płytą gipsową i obróbkami okien dachowych i takie tam inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No i to mnie się podoba. A nie było problemów z połączeniem z płytą gipsową i obróbkami okien dachowych i takie tam inne? To jeszcze przede mną. Odpowiem za 2-3 tygodnie. Ale wykonawca twierdzi,że nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts