sylwia i rafał 15.09.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Powiem szczerze że czytając forum odnieśliśmy wrażenie że w naszych okolicach ludzie się parktycznie nie budują,mam nadzieje że sie mylęNa wiosne ruszamy z budową ale wiem że dobrych fachowców już trzeba szukać teraz -liczę na was życzliwi forumowicze,polećcie nam dobre ekipy budowlane.Budowlańcy czekam na oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia i rafał 06.10.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 licze na was że nie zostawicie nas samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 09.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Powiem szczerze że czytając forum odnieśliśmy wrażenie że w naszych okolicach ludzie się parktycznie nie budują,mam nadzieje że sie mylę Na wiosne ruszamy z budową ale wiem że dobrych fachowców już trzeba szukać teraz -liczę na was życzliwi forumowicze,polećcie nam dobre ekipy budowlane. Budowlańcy czekam na oferty. witam gdy bedą potrzebne posadzki służę pomocą Jan Zaremba http://www.jastrych.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts