danserniebanalny 15.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wykonałem ogrodzenie ze słupków o przekroju kwadratowym 50 x 50mm i teraz szukam takich kapturków-korków, które się wsadza na szczyt słupka żeby nie wciekała do niego woda. Nie moge nigdzie takich znaleźć, ktoś może wie gdzie można takie dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nie moge nigdzie takich znaleźć, ktoś może wie gdzie można takie dostać? Słabo szukasz. Zapytaj Googla. Każda prawie firma produkująca bramy i ogrodzenia ma takie coś w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 27.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ZOBACZ na allegro , tam powinni coś miećpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 27.09.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Jeżeli jesteś z okolic W-wy to spokojnie mogę dać Ci namiar. Możesz je znaleść w skłądach z stalą i elementami stalowymi.Kosztują chyba jakieś 5 czy 8 zł / szt pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 28.09.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 mozna tez przyspawac kawalek blachy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 28.09.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Te plastkiowe naprawdę wyglądają ok. Jeżeli nie masz ich w pobliżu swojej budowy to zapraszam do odwiedzenia hurtowni stali na trasie Warszawa - Pruszków w Al.Jerozolimskich na wysokości Michałowic (dokłądnego adresu nie pamiętam ) , tam je widziałam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts