malgosimi 15.09.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 poszukuję czegoś takiego do kuchniznalazłam tylko dwa aristony, ale oba miały klasę energetyczną C, a rozumiem, że to bardzo niedobrze no i smegi retro, ale tez klasy C i jeden SMEG klasy A ale za to za 4000 PLN, trochę dużo... może mdzalewscy by coś poradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 16.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Tu http://piekarniki.candy.pl/produkt/148 masz piekarnik Candyklasa B ale oficjalny detal 3400 zl tanszy niz Smeg ale ja wolalbym Smega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 16.09.2005 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ja też chociaz smeg to włosi, a chyba oni nie są najlepsi w technicznych sprawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 16.09.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ariston i Candy tez Wlosi nie pamietam zeby ktos jeszcze robil takie piekarniki bylo kiedys Zanussi ale to tez Wlosi teraz pod Electroluxem z tych co znalazlas to w kolejnosci Smeg Candy i Ariston moze ja mam pecha do Aristona ale nie darze tego sprzetu mocnym zaufaniem....stylistyka ofszem pierwsza klasa ...ale jakosciowo na koncu tej trojki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 20.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 http://www.lemaragd.pl/index.php?navi=w&id=74a z cena moze da sie cos jeszcze wywalczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 20.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 z tych co znalazlas to w kolejnosci Smeg Candy i Ariston moze ja mam pecha do Aristona ale nie darze tego sprzetu mocnym zaufaniem....stylistyka ofszem pierwsza klasa ...ale jakosciowo na koncu tej trojki ha.. bo tak zawsze jest, Ariston ma dużą sprzedaż, wiec i awarie wychodzą na światło dzienne, Candy zaczeło się sprzedawać i co ?, - awaryjne, jak smeg zacznie się sprzedawać w takich ilościach jak Ariston to zobaczysz jakie kwiatki powychodzą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 20.09.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 bedzie delikatnie mowiac przesrane i wytlumacz komus ze sliczna lodowka w stylu retro za jedyne 8 tys mogla sie zepsuc sie tak samo jak badziew za 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts