Jacek Wala 16.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Podczas robót wykończeniowych powstała mi ogromna ilość odpadków ze styropianu, a jeszcze większa góra resztek płyt gipsowo-kartonowych. Czy jest jakiś sposób zagospodarowania tego? Tyle się mówi o recyklingu - może ktoś przerabia resztki płyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafu2 28.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ja wybudowałem taras (nowy fundament i ścianki z blocków na 0,6m w górę) do środka wsypałem wszystkie gruzy i odpady(zamiast piasku).Jak rabisz jakikolwiek fundament w ogrodzie czy coś... to do betonu rzucaj gruz. Ale nie rób tego np. gdy zalewasz strop czy inny element konstrukcji budynku>>>>>> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 gips do fundamentu gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 21.10.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zamów u miejscowych śmieciarzy kontener. Podstawią na budowę załadujesz to barachło wywiozą potem kasiorka u mnie 100PLN i po sprawie. Toć to nieładnie robić kupę na własnym podwórku nawet pod tarasem czy skalniakiem. Smieci do śmietnika, pisarze do pióra,pasta do zębów Pozdrawiam Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 07.12.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Właśnie zamówiłem kontener 5 m sześć. w Warszawie to 220 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia93 25.05.2022 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 (edytowane) Są firmy recyklingowe które się tym zajmują Edytowane 25 Maja 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 01.06.2022 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Zamów u miejscowych śmieciarzy kontener. Podstawią na budowę załadujesz to barachło wywiozą potem kasiorka u mnie 100PLN i po sprawie. Toć to nieładnie robić kupę na własnym podwórku nawet pod tarasem czy skalniakiem. Smieci do śmietnika, pisarze do pióra,pasta do zębów Pozdrawiam Pikuś Dokładnie. kontener zamówić. Do tego tez można jeszcze dołożyć worki Big Bag, choć jak jest już kontener, to może nie ma sensu mieć ten worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts