inż. Mamoń 16.09.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jak ułożyć warstwy balkonu jest dla mnie w zasadzie jasne, mam jednak problem kto ma zrobić opierzenia i z czego. Dekarze uciekli już dawno, zaraz jak skończyli dach. Wynajmować kogoś do takiej drobnej roboty może być bardzo kosztowne. Może są gdzieś w hurtowniach jakieś gotowe elementy z blachy kupowane na metry? Jak i z czego robiliście opierzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 16.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Poproś jednak dekarza o zrobienie obróbek, jemu bedzie najłatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 16.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jak ułożyć warstwy balkonu jest dla mnie w zasadzie jasne, A dla mnie nie całkiem, możesz przypomnieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.09.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jak ułożyć warstwy balkonu jest dla mnie w zasadzie jasne, A dla mnie nie całkiem, możesz przypomnieć??? zobacz to: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41425&highlight=taras+jak+poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 16.09.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts