pokerzysta 16.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 mam problem i to dużyjakimś cudem zakończyłem budowę i wprowadziłem się do nowej chatkizona zaczeła myć szyby, okna itd. i ku naszemu zaskoczeniu okazało sie ze dwie szyby sa porysowane gdzie sw okolicach nalepek firmowychnie wiadomo czy to któras z ekip czy my myjąc szyby i zdrapujac nalepki uszkodzilismy jeliczy sie feket porysowaniaczy istnieje jakiś posób na uratowanie i doprowadzenie takiej szyby do satnu idealnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 raczej nie, ale zawsze można rysek niezauważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 16.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 raczej nie, ale zawsze można rysek niezauważać no właśnie przecież te ryski dają niepowtarzalnego charakteru dla tego domku. Nie jestem specem, ale może te szyby da się przełożyć (odwrócić) i ryska będzie od zewnątrz, więc niewidoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 jak juz widac to zawsze bedzie widac (((( mozesz sprobowac wypolerowac szybe o ile rysa nie jest gleboka - tu pomocni bede spece od szyb samochodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 16.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 mam problem i to duży ? słuchaj, tak jak ktoś tutaj powiedział, jeśli rysy nie sa głębokie...... to maja spece od szyb lub luster środki do polerowania szyby 1 najgrubszym zmatowić szybe później dwomam bardziej miałkimi polerować... az do skutku..... można mechanicznie.... np wiertarką....... na pewno będzie lepiej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts