Ew-ka 06.06.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jednym tchem przeczytałam I część Millenium ....super powieść ,chociaż przez ok pierwszych 100 stron nie bardzo się orientowałam o co kaman Polecam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 08.06.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 to teraz kolejne.... ja czytam obecnie "Biegnąca z wilkami" o kobietach i dla kobiet, najkrócej rzecz biorąc, jestem w połowie, mam małą zawiechę bo mam trochę nauki, ale już teraz mogę gorąco polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.06.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Właśnie skończyłam ''Klub Dumas'' Arturo Perez-Reverte.Hmm..co by tu napisać..Książka trochę intrygująca,trochę zaskakująca ale do moich ulubionych jej nie dodam. Prawie równocześnie czytałam "Reguły Moskwy". Sensacja ,polityka ,służby specjalne. Daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Jednym tchem przeczytałam I część Millenium ....super powieść ,chociaż przez ok pierwszych 100 stron nie bardzo się orientowałam o co kaman Polecam serdecznie Ja połknęłam 3 części w weekend - rodzina zapomniała o moim istnieniu nie często mi się zdarza, więc chyba tez polecam od ktorego roku wprowadzona ?? nie mam pojęcia, ale ja do liceum chodziłam ładnych perę lat temu Edytowane 12 Czerwca 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 20.06.2011 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 nie mam pojęcia, ale ja do liceum chodziłam ładnych perę lat temu Ja tez Jesli juz tu jestem to polecam kolejna powiesc. Bardzo dobrze sie czytalo, wlasciwie bylem zaskoczony pozytywnie. Działający na terenie Meksyku agent CIA dowiaduje się, że szef jego placówki w Mexico City jest zamieszany w przemyt narkotyków i zamach na ministra spraw wewnętrznych. W tym samym czasie grupa wysoko postawionych osobistości meksykańskich zawiązuje spisek mający doprowadzić do przejęcia władzy w kraju... "Meksyk 21" to rzadko dziś spotykana mieszanka nowoczesnej powieści sensacyjnej i narracji w stylu Chandlera. http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/63/61/31/1563613140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 20.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja aktualnie Umberto Eco - "Wyspa dnia poprzedniego" - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mario Vargas Llosa "Jak ryba w wodzie" - zainspirowany rewelacyjnie czytaną przez Peszka w Trójce autobiografią noblisty. Następna w kolejce Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki. Czytał ktoś?K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 22.06.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No proszę,nie mnie jedną zainspirował Peszek,Vargasa kupiłam jakiś czas temu,ale dopiero w ten weekend mam zamiar zacząć czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 "Ksiaze mgly" przeczytany, czy ja juz pisalam, ze uwielbiam Zafona? A tutaj moja recenzja. Ja też uwielbiam, za to zdecydowanie odradzam "Klarę" Izy Kuny Teraz skończyłam "Wampir z M3" Pilipiuka. Nie wiem jak ją zdefiniować, chyba się nie da. Skrzyżowanie książki o gęstym PRL z ... satyrą na wampiry? Na wieczór kiedy trzeba się wyluzować - jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Ale dostepna jest najnowsza ksiazka tej autorki opisujaca czasy PRL - "Mariola, moje krople" - jeszcze nie czytalam, ale zbiera dobre opinie Bez szału, ale może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.06.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ostatnio "wymeczyla" mnie "Lawa przysieglych" Grishama, teraz czytam ciekawa, ale i troche przybijajaca "Matke Ryzu" Rani Manickiej. "Matka Ryzu" okazala sie wspaniala lektura! Polecam goraco!!! A z innych do tej pory przeczytanych w tym roku polecam jeszcze: "Magiczne miejsce" Agnieszki Krawczyk (nie dajcie sie zwiesc okladce sugerujacej tanie romansidlo - ksiazka jest lekka, zabawna, swietna na poprawe humoru!), a jesli macie nastoletnie corki, siostrzenice, siostry, to mozecie im zaproponowac "Z ciemnoscia jej do twarzy" Kelly Keaton lub "Pozeracza snow" Bettiny Belitz. Aaa, wiecie, co przeczytalam niedawno pierwszy raz? "Gre w klasy"! Uff to bylo przezycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 24.07.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja polecam na wakacyjne odstresowanie się dwie fenomenalne książki: "Skrzynka mejlowa Holly" Holly Denham i "Hormon Nieszczęścia" Danuty Noszczyńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To ja polecę kryminal Anny Fryczkowskiej "Kobieta bez twarzy", wakacyjne czytadlo "Za oknem cukierni" Sarah-Kate Lynch oraz kolejne Zafony - "Ksiaze Mgly" i "Palac Polnocy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.08.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 "Modlitwa o deszcze" Jagielskiego. Mudżachedini, talibowie, komuniści - nie wiedziałam, że aż tak mnie to może zafascynować. W ogóle KAŻDA książka Jagielskiego jest niesamowita. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja połknęłam 3 części w weekend - rodzina zapomniała o moim istnieniu nie często mi się zdarza, więc chyba tez polecam wilbicielom/kom Millenium polecam sagę Camilli Lackberg : Księżniczka z Lodu, Kamieniarz, Kaznodzieja , Niemiecki Bękart, Ofiara Losu i Syrenka. Aż takiego szału jak Millenium może nie ma (trochę drętwy język - a może to kwestia tłumaczenia) - ale wciąga i czyta się szybko. W sam raz na wakacje - bez dużego wysiłku intelektualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 28.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Lubię książki na faktach, polecam"Kwiat pustyni" Waris Dirie"Ludzie na walizkach. Nowe historie" Szymon Hołownia"Skrzywdzona" Cathy Glass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 04.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Uwielbiam książki typowo młodzieżowe,lubię czytać kryminały,biograficzne,przygodowe.A jeśli jest dobry romans to też przeczytam.Pozdrowionka!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.09.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dla tych, co urodzeni w latach 70-tych polecam goraco "Czerwony rower" Antoniny Kozlowskiej - tutaj moja recenzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 05.09.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 właśnie skończyłam Pilipiuka "oko jelenia" - jak zamawiałam to wybrałam ostatnią, szóstą część, to teraz wiem jak się skończy, i chyba zamówię początek:) cały czas czeka na skończenie "biegnąca z wilkami" - utknęłam na końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 jednym tchem przeczytałam Życie Pi Yanna Martela ............zazdroszczę tym ,którzy zaczną ją dopiero czytać absolutnie fascynująca i zaskakująca !!! polecam gorąco http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=6747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts