anSi 01.02.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Przeczytalam . matka nie czekaj , nie odkladaj na inna chwile czytaj Też już po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ludzie !Jak tam "Imprimatur'?Ja właśnie czytam,mnie wciągnęło bardzo.Lubię takie klimaty. Ja jakos ciagle nie moge zaczac Za to juz mysle o kupieniu sobie nastepnej, moze podobnej w klimacie - "Historyk" , autorka Elizabeth Kostova, moze ktos juz czytal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 01.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Dziewczyny pisza tak zachecajaco o ksiazce "Maluszek" , ze chetnie bym ja przeczytal . Obawiam sie jednak , czy nie jest zbyt kobieca . Autor - Forest , prosze o kilka slow zachety dla czytajacych facetow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 01.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Luc - jako zachete powiem Ci, ze ogolnie znajomi mowia, ze jestem malo kobieca A tak na powaznie, to moim zdaniem ksiazka mowi o problemach ogolnoludzkich a nie kobiecych, ale i tak pewnie wiekszosc mezczyzn okresli ja jako kobieca. Dlatego, ze autorka jest kobieta. To taki stereotyp zakorzeniony gleboko w mozgu i czesto nawet nieuswiadamiany. Nie bede wiec na sile zachecac. Moze tylko dodam, ze bardziej podobala sie moim kolegom niz kolezankom A w ostatecznosci, jesli ksiazka okaze sie za bardzo kobieca bedziesz mial prezent dla zony lub kolezanki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 02.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ksiazke juz mam . Do czytania zabiore sie w poniedzialek . Opisze wrazenia . Badz wiec Forest na nasluchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 03.02.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Luc Skywalker - jestem caly czas na nasluchu i juz drze z przerazenia Pamietaj, ze kobiet sie nie bije A dla tych, ktorzy beda mieli ochote przybyc na moj wieczor promocyjny podaje adres i date: Klub Ksiegarza, Rynek Starego Miasta 22/24, Warszawa 21 lutego godz. 18:00. Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 07.02.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 "Imprimatur" polecam bardzo.Ja żałuję,że skończyłam.Ciekawa,interesująca,trochę podobna do "Kodu Leonarda..". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 "Imprimatur" polecam bardzo.Ja żałuję,że skończyłam.Ciekawa,interesująca,trochę podobna do "Kodu Leonarda..". No to chyba sie wreszcie zabiore Ciekawe, kiedy bedzie nastepny tom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 08.02.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ja się przyznam, że bardzo się "męczyłam" przy czytaniu Imprimatur. Dokończyłam czytanie, bo nie lubię niedokończonych opowieści. Z pewnością nie kupię następnych książek tych autorów. Moim zdaniem powieść jest napisania ciężkim językiem, autorzy mają tendencję do zalewania czytelnika potokiem informacji.... np. ciągnące się przez pół strony wyliczanki ziół czy przygotowywanych potraw.... jest to trochę też popis wiedzy/erudycji...? ale np. do "Imienia róży" to tej powieści daleko ale to bardzo daleko.... no ale mam już to za sobą.... teraz czeka na mnie jak wyrzut sumienia numer "Znaku" poświęcony Tybetowi oraz "wielgachne tomisko "Psychologia dziecka" i na wyjazd zimowy - w celu odstresowania 6 cz. HP. Mąż już przeczytał, książka leży w domu a ja ćwiczę siłę woli.... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 W takim razie tym bardziej musze zaczac.Ale na razie zaczelam Grochole, bo wczesniej jej nie czytalam, na pierwszy ogien idzie "Nigdy w zyciu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 13.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Jak ktoś się nie chce męczyć to ja polecam: Medicus Noah Gordon Mnie wciągnęło, szkoda że skończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 13.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ja pod wpływem "Imprimatura"biorę się za Dekameron,kiedyś w szkole odpuszczony.Zobaczymy co z tego wyniknie,bo nie jest to cieniutka książeczka,a przy dwójce dzieci czasu jakby mniej niż w szkole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.02.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 lewek - właśnie czytam drugą część "Medicusa" - "Szamana". Jest jeszcze trzecia tylko zapomniałam tytułu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.02.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 lewek - właśnie czytam drugą część "Medicusa" - "Szamana". Jest jeszcze trzecia tylko zapomniałam tytułu. Polecam Trzecia część to " Spadkobierczyni Medicusa " . Również polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 17.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Sensacyjna, wciagająca, przyjemna, łatwe w czytaniu, idealna do podróży pociągiem: John Grisham "Wielki Gracz" ( The Broker) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 17.02.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jak ktoś się nie chce męczyć to ja polecam: Medicus Noah Gordon Mnie wciągnęło, szkoda że skończyłam. Mam w planie na najbliższy tydzień !!! Piękne wydanie. Lubię takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 A ja dziś właśnie nabyłam droga zakupu najnowszą Chmielewską pt. " Krętka blada " i mam małą zagwozdkę - zacząć ją czytać już teraz czy jeszcze troszkę pobuszować na forum . Szkoda , że nie da się tych dwóch rzeczy robić jednocześnie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ostatnio przeczytałam książkę Nory Roberts "Zorza polarna". Bardzo fajna książka, dobrze się ją czyta - wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 21.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A ja dziś właśnie nabyłam droga zakupu najnowszą Chmielewską pt. " Krętka blada " i mam małą zagwozdkę - zacząć ją czytać już teraz czy jeszcze troszkę pobuszować na forum . Szkoda , że nie da się tych dwóch rzeczy robić jednocześnie Pozdrowionka Zacząc ! Zacząć ! I napisać potem czy fajna. Ja, tak szczerze to się rozczarowałam niektórymi jej powieściami, ale ostatnio czytała. "Krowę Niebiańską" i uśmiałam się serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.02.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 właśnie zaczęłam czytać "Krętkę bladą". zapowiada się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts