fizyk 19.08.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dziewczyny?? Ja też czytałem. Ale mi się podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Polecam: Dorota Terakowska 'Poczwarka' David Baldacci 'Zdążyć przed Bożym Narodzeniem' Jostein Gaarder 'Tajemnica Bożego Narodzenia' Maluszku jak zdobyłas "Tajemnice...", podobno są rewelacyjne . Czytałaś może 'W zwierciadle, niejsno', tego samogo autora? "Tajemnice" są cudne a pożyczyłam w dziecięcej bibliotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Rety!, u nas nic tego autora nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.08.2005 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wymiękłam przy Oskar i pani Róża autor:Eric-Emmanuel Schmitt By wiedzieć jak smakuje życie, trzeba poznać wszystkie smaki. Książka na 1 wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Pan Ibrahim i kwiaty Koranu, równiez tego autora- polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Przy Poczwarce ryczałam jak bóbr.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczurp 25.08.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam Książkowicze uwielbiam czytać W. Suworowa niektóre jego ksiązki przeczytałam po dwa razy np:Akwarium, Dzień M, GRU.., a od czasu lubie przygode Cusslerem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Obecnie męczę: Grochole i Masłowską.... Ja Wam pokaże!- strasznie nudneee...., a Pan Królowej- o niczym to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jesienne astry - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.08.2005 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dan Brown "Zwodniczy punkt" Michael Crichton "Wędrówki" - jest to rodzaj pamiętnika opisujący podróże autora a raczej zapiski z podróży przez życie. Polecam - warto przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wracam do tematu SPRAWA HONORU. Jest lepsza niż sądziłem!!!!!!!! Ale szlak mnie trafia podczas czytania - na naszych (tfu) sprzymierzeńców. Przypomina mi się tekst piosenki Czerwonego Tulipana: Kardynała RicherrieSekret wam dziś zdradzęOd przyjaciół Boże strzeżZ wrogami sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wiecie, że ja mam jeszcze CALUTKIEGO Vonneguta przed sobą? nieźle nie? właśnie zaczęłam Kołyskę, jestem dopiero na sześćdziesiatej stronie kocham KV i podobno CAŁY jest taki boski... tak przypuszczam, że tak właśnie jest nie wiem, jak mogłam Go przegapić polecam Zaułek łgarza, Łowcę autografów i Modlitwę za Owena nio a chłopcy obeznani z Musierowicz to jest to, co lubimy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 30.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Polecam książki Iana Rankina. Łączy je postać detektywa Johna Rebusa i atmosfera podskórnego życia Edynburga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 30.08.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ziaba,jeśli przeczytałaś Oskara i Panią Różę, to polecam tego samego autora "Małe zbrodnie małżeńskie". Zupełnie inny klimat, ale też daje do myślenia.Wśród moich przyjacół czytaliśmy Oskara w czasie wspólnego wyjazdu na narty. Każźdego wieczora jedno z nas brało książkę pod pachę.... i potem wzruszone kładło się spać grupo po północy. Następnego wieczora sytuacja się powtarzała z kolejną osobą.... i tak przez caly tydzień.Dwa tygodnie temu w ten sam sposób w tej samej grupie przyjaciół podczas pobytu w Pieninach krążyły "Małe zbrodnie..."Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 smutna lidka - potwierdzam Vonnegut cały jest w porządku. Polecam (oprócz kołyski), Śniadanie mistrzów i Syreny z Tytana. I prawdę mówiąc to mnie zaskoczyłaś - niby prawnik a Vonnegut jej się podoba (z całym szacunkiem dla prawników ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.08.2005 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Właśnie przeczytałam, że na jesieni ma zostać wydana nowa część "Mikołajka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 31.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 smutna lidka - potwierdzam Vonnegut cały jest w porządku. Polecam (oprócz kołyski), Śniadanie mistrzów i Syreny z Tytana. I prawdę mówiąc to mnie zaskoczyłaś - niby prawnik a Vonnegut jej się podoba (z całym szacunkiem dla prawników ) ależ wszystko się zgadza, bo ja jestem taki niby-prawnik... strasznie słaby dzięki za podpowiedzi pzdr :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A ja czytam Dziennik Bridget A ja Polecam Schimtta: Dziecko Noego i Pan Ibrahim i kwiaty Koranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No to wróćmi do klasyki TRYLOGIA BOURNE'A (tożsamość, krucjata, ultimatum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 22.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 MIKA WALTARI "EGIPCJANIN SINUHE" Nie jestem pewien czy dobrze napisałem autora i tytuł,ale dawno to czytałem,i od dobrych kilku lat nic równie ciekawego nie wpadło mi w ręce , gorąco polecam i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts