Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Książki

Maluszek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ma się czego wstydzić,ja dwa razy czytałem już Władcę pierścieni... :D

Ja czytalem tez kilka razy Wladce ... . Jak rowniez Opowiesci z Narni. Pottera przeczytalem (juz sie pogubilem), ale chyba 4 tomy. Co prawda do Toolkina i Levisa sie nie umywa, ale tez wciaga. :D :wink:

Opowieści z Narni -cudowne- kurcze chetnie bym je kupiła. Fizyk nie orientujesz się czy sa w sprzedaży ja je czytałam ładnych pare lat temu- ale pamiętam do dziś

nie ma się czego wstydzić,ja dwa razy czytałem już Władcę pierścieni... :D

Ja czytalem tez kilka razy Wladce ... . Jak rowniez Opowiesci z Narni. Pottera przeczytalem (juz sie pogubilem), ale chyba 4 tomy. Co prawda do Toolkina i Levisa sie nie umywa, ale tez wciaga. :D :wink:

Opowieści z Narni -cudowne- kurcze chetnie bym je kupiła. Fizyk nie orientujesz się czy sa w sprzedaży ja je czytałam ładnych pare lat temu- ale pamiętam do dziś

gorgu - bez problemu powinnaś kupić w każdej księgarni "Opowieści z Narnii". Kilka lat temu czytałam je mojej córce i przyznam, że nie zrobiły już na mnie takiego wrażenia jak czytałam je gdy byłam dzieckiem.

Natomiast Władca pierścieni - przeczytany przeze mnie już chyba ponad 10 razy - zawsze dla mnie jest taki sam. Nic ta opowieść nie traci na wartości.

Opowieści z Narni są wszędzie. W księgarniach, na allegro, w merlinie . Na pewno w każdym Empiku :wink: .

Co do Pottera - też czytałem tłumaczenie ... mniej profesjonalne.

Co do czytania, to potrafię czytać wszędzie. To zależy akurat gdzie jestem. Ale najczęsciej w łóżku. I dość często ... w kibelku :wink: .