Funia 22.09.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 oki, przyznam sie Harry Potter Tylko w VI ginie................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 23.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 nie ma się czego wstydzić,ja dwa razy czytałem już Władcę pierścieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2005 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Funia, no co Ty Ja też czytam Pottera bo w końcu trzeba wiedzieć co nasze dzieci czytają, prawda? Szósty tom właśnie skończyłam czytać i faktycznie ginie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 i faktycznie ginie........... nooo, smutne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 dziewczyny, a Wy tę 6 część to w oryginale? Sama ciekawa jestem, z pewnością przeczytam, ale czekam na polską wersję....chociaż koleżanka dostała jakąs wersję tłumaczenia chyba nieoficjalną....Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Janusz Głowacki " Jak być kochanym" Zbiór felietonów przy których można dostać czkawki ze śmiechu. To nie krzywe zwierciadło rzeczywistości , nawet nie zez.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2005 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 gaga - ja czytałam taką nieoficjalną wersję. Teraz czekam na orginał. A swoją drogą strasznie długo na nią trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nie ma się czego wstydzić,ja dwa razy czytałem już Władcę pierścieni... Ja czytalem tez kilka razy Wladce ... . Jak rowniez Opowiesci z Narni. Pottera przeczytalem (juz sie pogubilem), ale chyba 4 tomy. Co prawda do Toolkina i Levisa sie nie umywa, ale tez wciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 gaga - ja czytałam taką nieoficjalną wersję. Teraz czekam na orginał. A swoją drogą strasznie długo na nią trzeba czekać właśnie przez to oczekiwanie ludzie sięgają po pirackie tłumaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 28.09.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam Mam pytanko do moli książkowych...,gdzie najczęściej czytacie i w jakich okolicznościach.... Ja osobiście najwięcej czytam w autobusach w drodze do i z pracy, a także czasami w pracy,w domu nie mam warunków:obowiązki domowe i 3 letni Kubuś pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.09.2005 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jak mieszkałam w Warszawie to też czytałam w autobusie w drodze do i z pracy. Teraz jak dojeżdżam samochodem to już nie ma jak czytać Teraz czytam gdzie i kiedy się tylko da A jakąś książkę zawsze przy sobie noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 nie ma się czego wstydzić,ja dwa razy czytałem już Władcę pierścieni... Ja czytalem tez kilka razy Wladce ... . Jak rowniez Opowiesci z Narni. Pottera przeczytalem (juz sie pogubilem), ale chyba 4 tomy. Co prawda do Toolkina i Levisa sie nie umywa, ale tez wciaga. Opowieści z Narni -cudowne- kurcze chetnie bym je kupiła. Fizyk nie orientujesz się czy sa w sprzedaży ja je czytałam ładnych pare lat temu- ale pamiętam do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Skusiłam sie na "Pachnidło" ale jakoś trudno mi przez nie przebrnąć, maja kręcić film na podstawie tej powieści. Do mnie jakos nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2005 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 nie ma się czego wstydzić,ja dwa razy czytałem już Władcę pierścieni... Ja czytalem tez kilka razy Wladce ... . Jak rowniez Opowiesci z Narni. Pottera przeczytalem (juz sie pogubilem), ale chyba 4 tomy. Co prawda do Toolkina i Levisa sie nie umywa, ale tez wciaga. Opowieści z Narni -cudowne- kurcze chetnie bym je kupiła. Fizyk nie orientujesz się czy sa w sprzedaży ja je czytałam ładnych pare lat temu- ale pamiętam do dziś gorgu - bez problemu powinnaś kupić w każdej księgarni "Opowieści z Narnii". Kilka lat temu czytałam je mojej córce i przyznam, że nie zrobiły już na mnie takiego wrażenia jak czytałam je gdy byłam dzieckiem. Natomiast Władca pierścieni - przeczytany przeze mnie już chyba ponad 10 razy - zawsze dla mnie jest taki sam. Nic ta opowieść nie traci na wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.09.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Krystyna Kofta "Gdyby zamilkły kobiety" czyli jak gadać by facet słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A ja w bibliotece szkolnej- mam same młodzieżówki, wiec powróciłem z wielkim sentymentem do 'Con amore' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Opowieści z Narni są wszędzie. W księgarniach, na allegro, w merlinie . Na pewno w każdym Empiku . Co do Pottera - też czytałem tłumaczenie ... mniej profesjonalne. Co do czytania, to potrafię czytać wszędzie. To zależy akurat gdzie jestem. Ale najczęsciej w łóżku. I dość często ... w kibelku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 01.10.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Natomiast Władca pierścieni - przeczytany przeze mnie już chyba ponad 10 razy - zawsze dla mnie jest taki sam. Nic ta opowieść nie traci na wartości. A "Slimarilion" Tolkiena nikt nie czytał ? Obowiązkowa lektura dla miłośników Tolkiena czy fantasy w ogóle....[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 01.10.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja przeczytalam ostatnio Hobbita - Tolkiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.10.2005 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kiedyś tam czytałam chociaż lepiej napisać przemęczyłam 'Slimariliona' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts