Gość 07.12.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 O rety!!!, a u mnie tak źle z kasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.12.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jeszcze nie. Muszę się jakoś z żoną pogodzić. Trochęona , trochę ja . ZAraz biorę ze sobą do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.12.2005 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Fizyk - możecie sobie czytać na głos np. w łóżeczku Będzie przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 08.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 A wiecie, że już jest kolejny tom Jeżycjady - ŻABA ? Fani Musierowiczki biegiem do księgarni . Ja już kupiłem. Ja dostalam ta ksiazke na mikolaja. Bardzo ja polecam wszystkim jest super, jak zreszta wszystkie ksiazki M.Musierowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.12.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 A ja na Mikolaja kupilam sobie "Imprimatur", ale jeszcze nie zaczelam czytac. Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje, czy ktos juz moze czytal? P.S. Witam po dluzszej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja zrobię wyjątek dla Musierowiczki, bo u mnie ostatnio najczęstsza lektura to faktury budowlane, murator i forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 13.12.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 już nie tak do końca "nowa' książka Krajewskiego o komisarzu Mocku...moim zdaniem równie dobra... lubię takie klimaty podziemnego światka ubiegłego stulecia... chyba się skuszę na Cień wiatru...tak zachęcająco piszecie.. Opowieści z Narni czekają na Boże Narodzenie.... sama nie wiem czy to prezent dla dzieciaków czy dla mnie... a ja ostatnio miałam też ochotę na romans..... no i znalazłam w naszej przepastnej bibliotece Lafayette "Księżna de Cleves"'' urocza ramotka, ale fragmentami doskonale napisana... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.12.2005 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 A ja na Mikolaja kupilam sobie "Imprimatur", ale jeszcze nie zaczelam czytac. Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje, czy ktos juz moze czytal? P.S. Witam po dluzszej przerwie mbz - mój egzemplarz 'Imprimatura' czeka, aż go przeczytam w Święta. Mam nadzieję, że to będzie niezła książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.12.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Żaba okazała się wdzięczną lekturką. Ale niestety - na dwa dni . Czuję niedosyt!!! Już nie mogę się doczekać Czarnej Polewki. Chyba jestem uzależniony jakiś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 13.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Żaba okazała się wdzięczną lekturką. Ale niestety - na dwa dni . Czuję niedosyt!!! Już nie mogę się doczekać Czarnej Polewki. Chyba jestem uzależniony jakiś ? Ja tak samo czekam juz niecierpliwoscia na kolejny tom Jezycjady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Żaba okazała się wdzięczną lekturką. Ale niestety - na dwa dni . Czuję niedosyt!!! Już nie mogę się doczekać Czarnej Polewki. Chyba jestem uzależniony jakiś ? Żaba- cudo!! Ja chcę kolejny tom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.12.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A ja polecam książkę Iwony Jurczenko Topolskiej "Bociany przylatują zimą". Nie jest to jakaś wielka literatura, jest to pięknie napisana, wzruszająca historia pewnego małżeństwa w średnim wieku, które adoptowało trójkę rodzeństwa z domu dziecka. Nie było im łatwo (książka to zapis dwóch pierwszych lat), ale .....nie uprzedzam faktów. Warto do tej książki zajrzeć (dostałam pod choinkę, przeczytałam w jeden wieczór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 28.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a Pan Królowej- o niczym to jest No to jest chyba właśnie o NICZYM (a Masłowska Wielką Pisarką Jest ) Polecam: Do śmiechu: Pratchett, Pilipiuk (Kroniki Jakuba Wedrowycza, Zagadka Kuby Rozpruwacza) Dla napięcia i strachu: Alax Kava, Grischam, Ludlum, Brown (zwł. Anioły i demony) A także konkretnie: Koontz - "Odd Thomas", Segal-"Ostatni akord" - takie ładne powiesci. Nie przeszłam przez "Alchemika","Cień wiatru", "Klub Dantego" a to może dlatego, że mam małego szkraba, który skutecznie uniemożliwai mi czytanie i gdy coś jest mniej zajmujace to po prostu odkładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 28.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Funia, no co Ty Ja też czytam Pottera bo w końcu trzeba wiedzieć co nasze dzieci czytają, prawda? Szósty tom właśnie skończyłam czytać i faktycznie ginie........... Ja nawet magisterkę z tego pisałam Co Wy, ginie Może Rowling dopisze suplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 04.01.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Zdecydowanie wolę książki nowe niż z biblioteki, choć te na swój sposób mają cos w sobie. Na półkach zalegają mi nieprzeczytane ksiązki, których co trochę przybywa. A czasu jakby ubywa. A może to z lenistwa tak sobie to tłumaczę. Ostatnio przeczytane to "Samotność w sieci" J. Wiśniewskiego i parę pozycji Paulo Coelho. Poza tym interesują mnie książki dotyczące psychologii zachowań ludzkich. I z tej dziedziny też mam ich trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 05.01.2006 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Poza tym interesują mnie książki dotyczące psychologii zachowań ludzkich. I z tej dziedziny też mam ich trochę. ooo to podobnie jak i mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 14.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ja kupiłam mężowi pod choinkę "Dług honorowy"Karolevitz i Fenn.Bardzo się ucieszył ,bo to o pilotach,samolotach a to jego hobby. Ostatnio czytałam "Duma i uprzedzenie",bardzo mi się podobało,ciekawa jestem filmu. Nie mogę się doczekać w bibliotece na "Klub Dantego"polecał to w którymś czasopiśmie Makłowicz,ale czytam tutaj ,że niektórzy nie doczytali do końca. Chciałabym mieć trochę kasy na przepuszczenie w księgarni i zaraz kupiłabym sobie np."Polska w starej fotografii",coś z albumów ,atlasów ,encyklopedii i wiele ,wiele innych... do tego jeszcze literatura dziecięca... No,ale płot czeka!!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.01.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A ja na Mikolaja kupilam sobie "Imprimatur", ale jeszcze nie zaczelam czytac. Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje, czy ktos juz moze czytal? P.S. Witam po dluzszej przerwie mbz - mój egzemplarz 'Imprimatura' czeka, aż go przeczytam w Święta. Mam nadzieję, że to będzie niezła książka Maluszku, i jak ksiazka? Ja niestety jeszcze nie mialam okazji przeczytac Za to pod choinka znalazlam dwie pozycje ksiazkowe, tyle ze ... kucharskie : Pascala i Bozeny Dykiel. Ta druga jest nie tylko kucharska i moze dlatego szybko ja przeczytalam, polecam zwlaszcza "swiezym" paniom domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.01.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mbz - ja też jeszcze nie przeczytałam Jakoś tak wpadały mi pod rękę inne książki. Teraz czytam 'Żabę' Musierewiczowej więc może po niej zacznę 'Imprimatura' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 17.01.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 witam, ja właśnie za Waszą rekomendacją rozpoczęłam czytanie "Imprimatur" ijeszcze nie mam wyrobionego zdania... za to przeczytałam całą Narnię ( w tym z moim Małym mamy za sobą Lwa, Starą Szafę oraz kończymy Księcia Kaspiana)... chyba dziecinnieję... muszę spoważnieć nieco.... miałam już w ręku jeden z nowszych numerów Znaku poświęcony Tybetowi.... chyab się z nim bliżej zapoznam.... mam obiecane od Teścia... pozdrawiam, gaga2 PS. Jak zwykle u mnie .... te lektury to groch z kapustą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts