Karorka 18.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Polecam: Do śmiechu: Pratchett, Pilipiuk (Kroniki Jakuba Wedrowycza, Zagadka Kuby Rozpruwacza) ja wlasnie odkrylam Pilipiuka czytając "Trupy polskie" i wlasnie koncze "2586 krokow" - strasznie sie wciagnelam potem zamierzam siegnac po to co polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.01.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A ja czytam Łysiaka " Ostatnia kohorta" kończę tom I. Polecam - książka o upadku potęgi Rzymu, przy okazji powtórka z historii. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2006 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 'Samotnośc w sieci' J.L. Wiśniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2006 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Polecam: Do śmiechu: Pratchett, Pilipiuk (Kroniki Jakuba Wedrowycza, Zagadka Kuby Rozpruwacza) ja wlasnie odkrylam Pilipiuka czytając "Trupy polskie" i wlasnie koncze "2586 krokow" - strasznie sie wciagnelam potem zamierzam siegnac po to co polecasz Jakub Wedrowycz - jest super Karorka - przeczytaj też Pilipiuka "Kuzynki", "Księżniczka" i "Dziedziczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 19.01.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 No ok, ale napiszcie cos o tym Imprimaturze (jak to się odmienia ??). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Chyba jeszcze nikt go nie przeczytał (mój egzemplarz czeka sobie na półce) więc pewnie dlatego nie ma komentrzy na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Kupiłam mężowi na gwiazdkę Anioły i demony Dana Browna i Cyfrową twierdzę, którą dostanie na imieniny już wkrótce. On czyta, a ja zgłębiam wiedzę o budowaniu siedząc na forum ...trzeba się zamienić rolami. Ja chcę czytać, ale on nie chce siedzieć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.01.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Polecam: Do śmiechu: Pratchett, Pilipiuk (Kroniki Jakuba Wedrowycza, Zagadka Kuby Rozpruwacza) ja wlasnie odkrylam Pilipiuka czytając "Trupy polskie" i wlasnie koncze "2586 krokow" - strasznie sie wciagnelam potem zamierzam siegnac po to co polecasz Jakub Wedrowycz - jest super Karorka - przeczytaj też Pilipiuka "Kuzynki", "Księżniczka" i "Dziedziczka" Ostatnio wydali jeszcze "Norweski dziennik", część 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 19.01.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Polecam: Do śmiechu: Pratchett, Pilipiuk (Kroniki Jakuba Wedrowycza, Zagadka Kuby Rozpruwacza) ja wlasnie odkrylam Pilipiuka czytając "Trupy polskie" i wlasnie koncze "2586 krokow" - strasznie sie wciagnelam potem zamierzam siegnac po to co polecasz Jakub Wedrowycz - jest super Karorka - przeczytaj też Pilipiuka "Kuzynki", "Księżniczka" i "Dziedziczka" Ostatnio wydali jeszcze "Norweski dziennik", część 1 dzieki bede miala troche czytania zaczne chyba od Jakuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 19.01.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a moj maz probuje przebrnac przez "Klub Dantego"twierdzi ze ciezkawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 20.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a moj maz probuje przebrnac przez "Klub Dantego" twierdzi ze ciezkawe Mój mąż przebrnął, mówi, że pomysł ok, ale za duzo opisów i faktów historycznych. I w sumie, jakby była o połowę krótsza, to akcja byłaby bardziej wartka, a tak to wszystko zanika. Ja po takiej rekomendacji się za to nie wziełam, tak jak pisałam, mam małego synka i musze mieć książkę ciekawą i zajmujacą bo nieraz zostawiam ją na dzień, dwa i muszę mieć ochotę do niej wrócić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 26.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Hejka! Przeczytałam właśnie J.Grishama"Wielki gracz" ,bardzo gorąco polecam.Mnie tak wciągnęło ,że siedziałam do późnych godzin nocnych. Część akcji(duża część)dzieje się w Bolonii we Włoszech-coś pięknego. Teraz zabieram się za "Malowany dom "Grishama i "Imprimatur". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 W przyszlym tygodniu ukaze sie "Maluszek" Majki Pelewskiej Jest to Jej pierwsza ksiazka .Warto przeczytac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 W przyszlym tygodniu ukaze sie "Maluszek" Majki Pelewskiej Jest to Jej pierwsza ksiazka . Warto przeczytac . A o samej Majce w ostatnim Twoim Stylu - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Rowniez w lutowym wydaniu PaniMajka, osoba nietuzinkowa , dlatego sadze , ze ksiazka bedzie rewelacyjna .Moze podyskutujemy po przeczytaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 W przyszlym tygodniu ukaze sie "Maluszek" Majki Pelewskiej Jest to Jej pierwsza ksiazka . Warto przeczytac . Czyżby to była książka o mnie Tak na serio postaram się przeczytać. julcik - "Malowany dom" Grishama jest super. Przeczytałam w ciągu jednego dnia tak mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Hanna Kowalewska "Julita i huśtawki" Nasze społeczeństwo i nasze realia. O wielkich małych ludziach . O głupich sprawach składających się na ważne decyzje.I o tym, że można mieć dwa Anioły od urodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Hanna Kowalewska "Julita i huśtawki" Nasze społeczeństwo i nasze realia. O wielkich małych ludziach . O głupich sprawach składających się na ważne decyzje. I o tym, że można mieć dwa Anioły od urodzenia. Podpisuję się pod tym i dodatkowo, jakby z tej samej grupy tematycznej, choć rzecz na wsi się dzieje - polecam "Owoc żywota twego" Ewy Ostrowskiej. Gorzka prawda o nas samych, porażające misterium ludzkiej zawiści - które w kontekście fabuły utworu stają się polskim znakiem rozpoznawczym...Tak, czy owak - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Czyżby to była książka o mnie Tak na serio postaram się przeczytać. W pewnym sensie moze byc i o Tobie Jestem ta szczesciara , ze wiem o czym jest(w pewnym sensie wiem ) i jutro pewnie do mnie dotrze Maluszku dopiero przeczytalam ,ze lubisz Paragraf 22 Tak sie zaczytalam kiedys Paragrafem , ze na wagarach musialam byc , zeby nie przerywac czytania . Niestety wydalo sie wszystko , bo sasiadka uslyszla jak sie smieje i doniosla , ze ktos w domu byl w godzinach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witajcie Może coś, z niepolskiej literatury, odkrywam na nowo Irvina Shawa, jest po prostu super, polecam zwłaszcza "chleb na wody płynące". poadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts