Ew-ka 28.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 cień wiatru -czytam ...... ,ale wciąż mi czasu brakuje kurczę ,świetnie się zapowiada ...czemu doba ma tylko 24 h ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Jeśli zniechęcił Cię spektakl w reż.K. Jandy w TV, to uwierz- książka jest świetna! Czyta się godzinę. I za 2 dni wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 03.10.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Przeczytane,przeczytane ,dobre!Rzeczywiście przeczytałam w jednej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 07.10.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam wszystkich! Jeśli ktos lubi sf tudzież fantastyke to polecam z ostatnio przeczytanych - Pan Lodowego Ogrodu Jarosława Grzędowicza, książka naprawdę niezła, tak że niemal pewnego poranka zaczytany i zapomniawszy o bożym świecie prawie spóźniłem się do pracy Ja gustuję raczej w sf, ale ta książka ma w sobie to coś, że się ją czyta bez wytchnienia. Z sf autorów polecam P.J. Farmer, J.P. Hogan, G.R. Dickson, J. Hendelman, D. Brin a z polskich lubię Dębskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 08.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Medicus i cała reszta.. polecam gorąco!!! dzięki za wskazanie Medicusa. Przeczytałem Medicusa i kupiłem hurtem wszystko co było dostępne: Szaman, Spadkobierczyni Medicusa, Rabin i Lekarze. Właśnie kończę Lekarzy Polecam w kolejności: Medicus, Spadkobierczyni, Lekarze, Szaman, Rabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 08.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Też czytałem, polecam jak najbardziej.. cień wiatru -czytam ...... ,ale wciąż mi czasu brakuje kurczę ,świetnie się zapowiada ...czemu doba ma tylko 24 h ??? Aktualnie leżą u mnie 2 ksiażki do przeczytania: "Najstarszy" Paoliniego, i "5 Elephant" (z serii "świat dysku"), ale jakoś nie umiem się zebrać do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 31.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Jestem w trakcie "Artysty zbrodni" (autor J. Case) i zapowiada sie bardzo dobra lektura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A u mnie z ostatnich dokonan: - Diabel ubiera sie u Prady - calkiem przyjemna lektura, aczkolwiek bez zachwytow, teraz moge isc do kina A w czytaniu - "Opactwo Northanger" J. Austen, "Obietnica aniola" (nie pamietam autora ), no i ten "Ksiaze przyplywow" czeka wciaz az do niego wroce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 31.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ostatnio przeczytałem "Pokalanie" Piotra Czerwińskiego. Coś dla współczesnych trzydziestoparolatków, gorzkie, wręcz wq..e spojrzenie na życie zbuntowanego człowieka wrzuconego w wir pracy i życia w dużym mieście. Do tego niespełniona miłość, ale całość stroni od słodko-pierdzących klimatów. Gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 31.10.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A u mnie z ostatnich dokonan: - Diabel ubiera sie u Prady - calkiem przyjemna lektura, aczkolwiek bez zachwytow, teraz moge isc do kina Ja mam to właśnie od wczoraj na biurku I nową Grochole, ale na ta ostatnią nie mam nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 31.10.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Enio : 'Piaty Elefant' jest calkiem niezly, choc nie powala. W moim rankingu najlepszych ksiazek Pratchett'a na pierwszym miejscu nadal sa 'Pomniejsze Bostwa'. Poza tym duuuzo fantastyki... Odkad dostalem w prezencie palmtopa, pozeram ksiazki fantasy i sf jedna po drugiej. Obecnie Harry Potter vol. 5 (akurat wyjatkowo w wersji papierowej). Wczesniej miedzy innymi cykl "Riverworld" Philipa Farmera. A ulubiony moj pisarz to oczywiscie Tolkien Samuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 31.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Samuel: mój Elefant dalej leży.. nie umie się za niego zabrać.. Co do Potterów - bardzo lubię.. mam wszystkie dotychczasowe za sobą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 09.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ciekawe czy ktoś to czytał i do której z cytowanych skrajnych recenzji się skłania. Przyznam że przymierzam sie do tej 780 stronowej cegły i pewno i tak to przeczytam ale ciekaw jestem jak przez innych jest to odbierana pozycja... http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 09.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No też pytanie.."MAG" Fowlesa - jedna z lepszych książek jakie czytałem.. Gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 "alchemik" - totalny geniusz.Nigdy nie czytałam książki, która miałaby tak mało liter a tak dużo mądrości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 09.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 To znowu ja.. wygląda to tak jakbym czytał wszystkie książki o których mówicie..choć realnie.. prawie nic w tej chwili nie czytam..Co do Alchemika - fajny.. ale na mnie nie zrobił aż takiego wrażenia. Pozdrawiam Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 To znowu ja.. wygląda to tak jakbym czytał wszystkie książki o których mówicie..choć realnie.. prawie nic w tej chwili nie czytam.. Ci do Alchemika - fajny.. ale na mnie nie zrobił aż takiego wrażenia. Pozdrawiam Henio A na mnie ogromne. Ten gość jest niesamowity.... ale może to kwestia płci :) Robię test na mężu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 przeczytajcie sobie "Śmierć pięknych saren" Oty Pawlaszczerze polecam, nie tylko z tego powodu, że pisze o rybach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 09.11.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ciekawe czy ktoś to czytał i do której z cytowanych skrajnych recenzji się skłania. Przyznam że przymierzam sie do tej 780 stronowej cegły i pewno i tak to przeczytam ale ciekaw jestem jak przez innych jest to odbierana pozycja... http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=718 Fowlesa polecam w całości, nie tylko Maga Z bardziej znanych jego powieści to: Kochanica Francuza Kolekcjoner - super! Mantissa - fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Właśnie przeczytałem "Świat wg Clarcsona" - śmiałem się non-stop.Poza tym jestem wielkim fanem Łysiaka i właśnie przyszedł "Salon 2" - ale dopiero się za niego "wezmę". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts