beti555 13.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja własnie kupiłam sobie "Córka opiekuna wspomnień", podobno jest świetna. Myśle, ze jutro albo w weekend zaczne ją czytać. I kupiłam też "Niewinny" Grishama. Ale to już z biegu, bo uwielbiam jego książki (oprócz "Malowanego domu"...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 I kupiłam też "Niewinny" Grishama. Ale to już z biegu, bo uwielbiam jego książki (oprócz "Malowanego domu"...) a można wiedzieć dlaczego nie uwielbiasz "Malowanego domu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 wlasnie skonczylam czytac ksiazke Radka Sikorskiego "Prochy świetych Afganistan czas wojny" podchodząc do książki myslałam, że to taka typowo wojenna książka - pomyliłam się - jest to opis podróży przez Afganistan w czasie wojny, wspomnienia o ludziach miejscach uczuciach temu towarzyszące. napisana gładko i przyjemnie POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 19.06.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Poddałam sie manipulacji ... tzn postanowiłam skompletować całą serię Dzieł Najwybitniejszych Noblistów jaką wydaje teraz "Dziennik". Rozpoczął Marquez, dalej Singer, Mann itd. Porządne wydania i przystępna cena. Czy Wy także kupujecie takie serie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mikazuu - ja czasami kupuje serie, ale nauczylam sie juz nie dawac soba manipulowac i kupuje wybrane pozycje, ktore mnie interesuja. Dzieki temu nie mam po kilka egzemplarzy ( bo czesto sie powtarzaja niestety), ale tez i nie mam ladnej polki Bo cholera przyznac trzeba, ze oni to potrafia teraz te serie wydawac tak piknie, np. jak sie ustawi tytuly w kolejnosci to widac jakis obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ostatnio przeczytałem "Epidemie" Cooka lektura w sam raz na leniwe niedzielne popołudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Czytam raczej dużo, ale ostatnio największe wrażenie zrobiły na mnie 2 książki: 1) "Sprawa honoru" - Lynne Olson i Stanley Cloud, to historia zapomnianych (na zachodzie) bohaterów II wojny światowej - polskich lotników i nie tylko;2) "Ewangelia według kata" - bracia Wajnier (imion nie pamiętam). Tą książkę czytałem w oryginale rosyjskim, ale jest też wersja polska wydana przez "Amber". To opis życia na wschodzie i działań KGB widzianych oczyma byłego pułkownika tych służb, jednego z niewielu, jakim udało się ujść z życiem "do cywila". Czasy stalinowskie i postalinowskie. Straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata442 03.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hej! Hej! Jak tu cicho......... Wszyscy budują , na czytanie nie ma czasu Jak ktoś chce udać się w podróż - tak na niby ( bo w końcu budowa itd) to ukazała się kolejna książka Frances Mayes ( Pod słońcem Toskanii. Bella Toskania)- "Rok w podróży". Już sam tytuł wskazuje o czym jest. Mnie przypadła do gustu- po całym dniu świetnie się odpoczywa czytając o muzeach, życiu zwykłych ludzi, potrawach. Można sobie wyobrazić, że się TAM jest. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 09.07.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Wczoraj skończyłam (niestety) "Zaklinacza Koni" Evansa, uff, ale się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Wczoraj skończyłam (niestety) "Zaklinacza Koni" Evansa, uff, ale się działo. A film widzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 09.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No właśnie dopiero szykuję skok na wypożyczalnię. Podobno dużo gorszy od książki, ale wolę sama się przekonać; może będą chociaż dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 uwaga....uwaga -ukazała sie nowa powieść Małgorzaty Kalicińskiej Powroty Nad Rozlewiskiem http://www.gandalf.com.pl/b/powroty-nad-rozlewiskiem/ zamówiłam -już sie nie mogę doczekać -tadammmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 11.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A czytałaś "Dom nad rozlewiskiem"? Ja właśnie czekam na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A czytałaś "Dom nad rozlewiskiem"? Ja właśnie czekam na przesyłkę. oczywiście to był przebój ubiegłych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 11.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 no to trochę mam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 no to trochę mam zaległości tylko sie nie martw -czyta sie ją szybko i z wielką przyjemnością -mnie zajęło kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 uwaga....uwaga -ukazała sie nowa powieść Małgorzaty Kalicińskiej Powroty Nad Rozlewiskiem http://www.gandalf.com.pl/b/powroty-nad-rozlewiskiem/ zamówiłam -już sie nie mogę doczekać -tadammmm.... ja już od jakiegoś tygodnia ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Właśnie zaczęłam " Białe jabłka " Jonathana Carolla i chyba dam się wciągnąć w trochę odjechany świat jego bohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 16.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja za to napadłam na thrillery. Przerobiłam "Ksiegę imion" J. Gregory i "Zapisane w kościach" S. Becketta. Dla nich szłam późno spać - czyli książki dobre. A teraz chcę o miłosci coś i żeby się dobrze kończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.07.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 uwaga....uwaga -ukazała sie nowa powieść Małgorzaty Kalicińskiej Powroty Nad Rozlewiskiem http://www.gandalf.com.pl/b/powroty-nad-rozlewiskiem/ zamówiłam -już sie nie mogę doczekać -tadammmm.... ja już od jakiegoś tygodnia ją mam i co i co .....przeczytałaś ???? dzisiaj przytargałam do domu ,ale jeszcze nie zaczelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts