lilaszek 21.01.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Marley i Ja - super ksiażka. Równiez mam labradorka i przeczytałam jednym tchem. Kończy sie niestety smutno ale jednoczęśnie pięknie. Jeszcze nigdy przy książce sie tak nie spłakałam. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsaii 21.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Do spłakania polecam "Oskar i Pani Róża". Przepiękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 smutne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 21.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie skończyłam "Komórkę" Stephen'a King'a. Chociaż nie jestem fanką takiej literatury to wizja walki o człowieczeństwo w ekstremalnych okolicznościach mocno podziałała na moją wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja dzisiaj mam nadzieje napocząć : "Zarys dziejów traktora po ukraińsku" Mariny Lewycki eee...przereklamowane. nudne i przewidywalne - ino momentami zabawne - ale malo tych momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 To nie kupie, a juz mialam w przechowalni Merlinowej, czekalam tylko Zochno na Twoja recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A ja się wziąłem teraz za "Zieloną Milę" Stephen'a King'a. Nie oglądałem jeszcze filmu, więc obejrzę dopiero po przeczytaniu... Słyszałem, że książka i film są rewelacyjne.Film jest rewelacyjny!!! Widać, musze przeczytać też książkę Teraz czytam: Jedz, módl się, kochaj, Elizabeth Gilbert Fajnie się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Miłość nad rozlewiskiem przeczytałam ....z żalem odłożyłam na półkę ,a własciwie w pozyczyłam koleżance ,ktora po 2 dniach oddała przeczytaną nie mogła sie oderwac Coś musi być w tej książce - moja mama po jej przeczytaniu stwierdziła, że zmienia pracę (dodała, że skłoniła ją do tego ta książka właśnie - tzn. cała seria Rozlewisk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 26.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Rzeczywiście, cykl "Rozlewisk" fajnie się czyta, jak jakąś bajkę Szkoda tylko, że jest tam mnóstwo błędów stylistycznych i, o zgrozo! - ortograficznych . A i parę nieścisłości, np. w drzewie genealogicznym też się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ortograficznych ? nie zauważyłam .... jeśli tak ,to niezła wpadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 04.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja mam serię "Rozlewisk" z Wydawnictwa ZYSK I S-KA, niestety, mają chyba słabego korektora. A błędy to np.: "niedowierzał", "bród, smród i ...", "klempy", "chaust", "domyśleć się" ( zamiast domyślić się ) - to z pierwszego tomu. Niemniej jednak jest to lektura lekka, łatwa i przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 "bród, smród i ..." Bo broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 "klempy":) klempa to samica łosia chyba ,ze chodzi o coś zupełnie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 klępa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassa 06.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Polecam klasyke: Boska komedie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Przebrnęłam przez Dom nad Rozlewiskiem.Na kolana mnie nie rzuciło, ale czytało się całkiem przyjemnie.Nad słońcem Toskanii (Frances Mayes) o niebo lepsze A że się lubię bać - dorwałamZapisane w kościach Simona Becketta.Jakby część druga Chemii śmieciDla mnie - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nad słońcem Toskanii (Frances Mayes) o niebo lepsze Tak tylko dla scislosci - "Pod sloncem Toskanii" Polecam tez Prowansje, ktora opisuje Peter Mayle. Ja teraz czytam - uwaga - J. I. Kraszewskiego - "Bruhl" i musze przyznac, ze nie spodziewajac sie tego kompletnie - wciagnelam sie po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Racja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A ja znów wróciłam do Wiedźmina - tym razem "Ostatnie życzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 11.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a ja właśnie po nieudanym "Imprimaturze" przebrnąłem przez "Ostatniego papieża"... trochę irytujący momentami styl pisania, ale ciekawe kulisy 33-dniowego zarządzania Watykanem przez poprzednika naszego JP2 czyli JP1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts