ziaba 30.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Vafel pamięć wzrokowa zanotowała. Serdeczne podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 mbz - jak Ci się podobała "Gra Anioła"? Ja już dawno ją zakupiłam i teraz czeka sobie w kolejce na przeczytanie. Szefowo - musze przyznac, ze mam bardzo mieszane uczucia. "Cien wiatru" podobal mi sie bardzo. Ta, na poczatku troche dlugo sie rozkrecala, potem jak sie rozkrecila byla bardzo wciagajaca, ale koncowka ?! Strasznie dziwna jak dla mnie, ale poczekam, jak Ty przeczytasz, to moze mi objasnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Bez szefowych mi tu bardzo proszę mbz - właśnie podobne uczucia mam do tej książki jeszcze przed jej przeczytaniem i przez to jakoś tak do niej podchodzę jak do jeża. No nic będzie chyba musiała jeszcze troszkę w kolejce poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Szefowo dziękuję za wskazanie drogi do tego wątku obiecuję całego dokładnie przestudiować. Cieszę się, że jest taka biblioteka gdzie dowiem się co warto, a czego nie warto przeczytać, co się podoba a co nie Lubię czytać i w moim nowym domy biblioteka będzie, co mnie bardzo cieszy, bo teraz nie mam gdzie już książek upychać. Nie kręca mnie fantasy i sf, bo to nie moja bajka , lubię za to biografie, ostatnio studiuję psychologię , zawsze chętnie sięgnę po Agathę Christie i Artura Conan Doyle'a . Rubio i Spóźnieni kochankowie Whartona, Całując ul Jonathana Carrrolla, Opowiadania Vonnegut'a, ...pozycje Johna Irvinga, Paula Coelho, Iana McEwana, Trumana Capote'a .... lubię też dzienniki Jandy, opowiadania Olgi Tokarczuk ... oj długo bym tak mogła Będę tu zaglądać to pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kruelko - nie ma sprawy Mam nadzieję, że będziesz tu często nas odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To jak juz zapowiedziałam, że bedę tu wpadać to powiem, co czytam ostatnio wieczorami . To Fantastyczna Kraina Pana Myszyna ... właśnie weszłam do krainy Chochlików ... mojemu sześcioletniemu synowi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A ja będę miała urlopik i pewnie znowu sięgnę po... Awanturę o Basię I znowu będę się łzami zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Polecam "Nekroskop" Lumley'a. Ci, którzy przebrnęli, przyznają mi rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 U mnie góra książek czeka na przeczytanie ... przyznam, że nie wiem od czego zacząć. Beletrystyka leży i prosi ... dziecię również więc póki co jestem na etapie dzieciowej literatury . Zawsze mam pod ręką książki, które dają mi kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 U mnie góra książek czeka na przeczytanie ... przyznam, że nie wiem od czego zacząć. Beletrystyka leży i prosi ... dziecię również więc póki co jestem na etapie dzieciowej literatury . Zawsze mam pod ręką książki, które dają mi kopa ...ja też... czytam nawet w kibelku i w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 03.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Polecam opowieść bigraficzną Marii Nurowskiej "Anders". Bardzo ciekawa rzecz o słynnym Generale, z rysem jego czasów, zaskakującymi faktami z życia prywatnego. Czyta się jednym tchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 04.04.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 polecam "Ręka mistrza" S Kinga Cały on i za to go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.04.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ja ostatnio czytałam książki Marka Krajewskiego z czarnej serii o Breslau. Książki trzymają w napięciu. Jak ktoś lubi kryminały, mroczne klimaty to gorąco polecam. Zwłaszcza jak ktoś jest z Wrocławia. Autor posługuje się oryginalną topografią miasta z lat 20-tych i 30-tych XX wieku. Wiele z tych kamienic i miejsc jeszcze istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zawsze mam pod ręką książki, które dają mi kopa ...ja też... czytam nawet w kibelku i w wannie batko - nie przejmuj się ja też złaszcza na kibelku - nawet kazałam sobie nad kibelkiem zrobić odpowiednie oświetlenie oczywiście, żeby się lepiej czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie przebrnęłam przez cały wątek ale wrócę (skończyłam str 8 ) i tak sobie myślę, że ja mam chyba lekko spaczony gust literacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nie przebrnęłam przez cały wątek ale wrócę (skończyłam str 8 ) i tak sobie myślę, że ja mam chyba lekko spaczony gust literacki To znaczy co? Napisz co lubisz, może się trafi drugi taki "zwyrodnialec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nie przebrnęłam przez cały wątek ale wrócę (skończyłam str 8 ) i tak sobie myślę, że ja mam chyba lekko spaczony gust literacki To znaczy co? Napisz co lubisz, może się trafi drugi taki "zwyrodnialec" malka - to co Ty czytasz? Pisz szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Banks, Auster,Burroughs, Kazantzakis, Burgess -tacy panowie zalegają na moich półkach, pośród innych nieco bardziej "normalnych' jak Caroll , Fowles i Nabokov. Dołączy ktoś do pasjonatki "skrzywieńców" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Banks, Auster,Burroughs, Kazantzakis, Burgess -tacy panowie zalegają na moich półkach, pośród innych nieco bardziej "normalnych' jak Caroll , Fowles i Nabokov. Dołączy ktoś do pasjonatki "skrzywieńców" ? Carolla bardzo lubię, Nabokova i Fowlesa czytałam chyba po 1 książce. Tych wyżej nie znam, ale chętnie poznam. Może coś polecisz? I napiszesz jakie to klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ach sorry, jeżeli Auster to Paul Auster, to czytałam ostatnio jego książkę - bardzo mi się podobała, zresztą nawet pisałam tutaj o niej (tytułu teraz nie pamiętam - już wróciłam i pamiętam - "Noc wyroczni" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts