Maluszek 08.04.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Banks, Auster,Burroughs, Kazantzakis, Burgess -tacy panowie zalegają na moich półkach, pośród innych nieco bardziej "normalnych' jak Caroll , Fowles i Nabokov. Dołączy ktoś do pasjonatki "skrzywieńców" ? malka - no przecież Ty normalna jesteś Ja też ich czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Uffffffff, juz mi lepiej bo jak któryś z moich znajomych pożyczył ode mnie "Fabrykę os", to ponoć po przeczytaniu kilkunastu stron wrzucił ja do pieca, co by "plugastwo" sie nie szerzyło. Moja inna znajoma stwierdziłą, że "Nagi lunch" to instruktarz dla homoseksualistów i narkomanów, a Caroll to ma tak zryty beret, że powinni go zamknąć w domu bez klamek. i co zrobiłam -zmieniłam znajomych, a książki ładnie poukładałam na półce (bez popiołów po "fabryce" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.04.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Właśnie skonczyłam ostatnią cześć serii Stephanie Meyer i tak jak juz ktoś wcześniej tu napisał, super te ksiażki. Szczerze mówiac już dawno nic mnie tak bardzo nie wciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Właśnie skonczyłam ostatnią cześć serii Stephanie Meyer i tak jak juz ktoś wcześniej tu napisał, super te ksiażki. Szczerze mówiac już dawno nic mnie tak bardzo nie wciągnęło Jest mi łatwo zrozumieć dlaczego kobietom podobają się książki z tej serii , ale jakie było moje zaskoczenie gdy po obejrzeniu filmu za książkę chwycił mój mąż i cóż.... jest już w połowie czwartej części.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A ja wlasnie skonczylam "Mistrzyni przypraw" - piekna historia, bardzo metafizyczna i ciekawa No i wlasciwie zaczelam i skonczylam w miedzyczasie nastepna - "Kontrakt panny Brandt" - tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A ja w książka o filmie oglądałam wczoraj "nie mów nikomu" - na podstawie powieści Cobena (o tym samym tylule ) - książka bossska - film porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Właśnie skonczyłam ostatnią cześć serii Stephanie Meyer i tak jak juz ktoś wcześniej tu napisał, super te ksiażki. Szczerze mówiac już dawno nic mnie tak bardzo nie wciągnęło Jest mi łatwo zrozumieć dlaczego kobietom podobają się książki z tej serii , ale jakie było moje zaskoczenie gdy po obejrzeniu filmu za książkę chwycił mój mąż i cóż.... jest już w połowie czwartej części.... film dla mnie to totalna porażka - nawet mojej córce i jej koleżankom się nie podobał a bardzo lubią tę serię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati_44 13.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 wszystko tylko nie Stephen King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Właśnie skonczyłam ostatnią cześć serii Stephanie Meyer i tak jak juz ktoś wcześniej tu napisał, super te ksiażki. Szczerze mówiac już dawno nic mnie tak bardzo nie wciągnęło Jest mi łatwo zrozumieć dlaczego kobietom podobają się książki z tej serii , ale jakie było moje zaskoczenie gdy po obejrzeniu filmu za książkę chwycił mój mąż i cóż.... jest już w połowie czwartej części.... film dla mnie to totalna porażka - nawet mojej córce i jej koleżankom się nie podobał a bardzo lubią tę serię. no niestety większość ekranizacji nie może sprostać książkowym pierwowzorom.... zdążyłam przywyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nie rozumiem czemu tak krytykujecie ten Zmierzch - film. Mi się bardzo podobał. No ale książkę czytałam po obejrzeniu filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 bo jak któryś z moich znajomych pożyczył ode mnie "Fabrykę os", to ponoć po przeczytaniu kilkunastu stron wrzucił ja do pieca, co by "plugastwo" sie nie szerzyło. He he , lata temu już ją czytałem (chyba pierwsze wydanie w Polsce). Nie powiem , wtedy mnie zszokowała ...lekko. Ponieważ teraz postanowiłem, że książka ma być dla mnie czystą rozrywką , pożeram jedną za drugą . Chwila relaksu po pracy musi być , bo na tv szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Fenix, to jak "Fabryka" Cię szokuje , to ja innych moich love pozycji Ci nie podam Tez mam I wydanie (jak jedna ponoc spłonęła, to pobiegłam po drugą - musiałam miec tę książkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 w 2 wieczory wchłonęłam "Śpiącą Królewnę" Margolina polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja kurczę czytać nie mogę. Męczę się z pracą o kompetencjach kierowniczych w dobie recesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Właśnie skonczyłam ostatnią cześć serii Stephanie Meyer i tak jak juz ktoś wcześniej tu napisał, super te ksiażki. Szczerze mówiac już dawno nic mnie tak bardzo nie wciągnęło Jest mi łatwo zrozumieć dlaczego kobietom podobają się książki z tej serii , ale jakie było moje zaskoczenie gdy po obejrzeniu filmu za książkę chwycił mój mąż i cóż.... jest już w połowie czwartej części.... film dla mnie to totalna porażka - nawet mojej córce i jej koleżankom się nie podobał a bardzo lubią tę serię. no niestety większość ekranizacji nie może sprostać książkowym pierwowzorom.... zdążyłam przywyknąć masz rację chociaż chyba bardziej podobł mi się film "Czekolada" niż książka. Teraz czytam ostatni tom o Belli i Edwardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Fenix, to jak "Fabryka" Cię szokuje , to ja innych moich love pozycji Ci nie podam malka - dawaj szybciuto te Twoje ulubione książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja chyba po raz nie wiem który wrócę do "Rok 1984" G. Orwella (po napisaniu pracy ). Uwielbiam tę książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 16.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja chyba po raz nie wiem który wrócę do "Rok 1984" G. Orwella (po napisaniu pracy ). Uwielbiam tę książkę. Ja też. Choć czytałem tylko raz, bo boję się, że jak przeczytam kolejny, to już mi się nie będzie tak podobało... Poza tym jest tyle innych rzeczy do przeczytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Fenix, to jak "Fabryka" Cię szokuje , to ja innych moich love pozycji Ci nie podam Przecież napisałem że lekko . Ostatnie dwa tygodnie , upłyneły mi pod znakiem kończenia cykli . Najpierw skończyłem "Boże Monarchie" Keraneya (utknałem na II tomie swego czasu), potem rzuciłem na ruszt "Nikt-a" M. Kozak. Teraz posucha , nie wiem na co się zdecydować i nic nie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 16.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja w książka o filmie oglądałam wczoraj "nie mów nikomu" - na podstawie powieści Cobena (o tym samym tylule ) - książka bossska - film porażka Cobena nie mogę zaczynać czytać przed dwunastą, bo potem nie mogę się oderwać do trzeciej. W piątek jeszcze ok, gorzej w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts