Zochna 19.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zosia ...co to za pytanie ? -zawsze poważny jestem ..no no przecież dzięki za linka. Fajny plan - zazdraszczam. znaczy nie z tym dozyciem - tylko o Karpaty mi idzie ja planuje w tym roku poludniowo-wschodnia Polske (sladami Zydow polskich )i pld -zachodnia Ukraine .. Ale raczej po rowninie ... moze w przyszlym roku jakos wyzej Tak od Rumunii po Albanie bym myslala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.05.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zosia ..sraj Ukrainę jedz do Rumuni ...(śladami opon selima ..cio ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie moge Sel Babci kiedys obiecalam. Sladami wyruszę w przyszlym roku - chyba sie nie zatra do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zosia ...sentymentalna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ło matko sto lat tu nie zaglądałam ... kilkanaście pozycji leży na zagłówku kanapy do przeczytanie, ale czasu brak na wszystko niestety. Coraz częściej myślę o książkach na CD, których można słuchać w samochodzie np. ... pomysł na słuchanie książek podsunął mi mój 6 letni syn, który uwielbia słuchać bajek ... Ja spędzam baaaardzo dużo czasu w samochodzie i zamiast słuchać radia i "samych złych wiadomości" wolę posłuchać czegoś konkretnego ... muzyka, którą lubię lub książka, której nie przeczytam wieczorem Wiem, że książka czytana to książka przeczytana ale z braku czasu dobre poczytanie Ciekawa jestem Waszych opinii na temat słuchania książek na CD ... nie chodzi mi o dyskusje nad wyższością jednej nad drugą, bo to jakby bezsensowna dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jeśli Ty prowadzisz, to nie za dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jeśli Ty prowadzisz, to nie za dobry pomysł BO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.05.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 BO: - ja, dajmy na to, ażeby być w pełni usatysfakcjonowany z przeczytanej książki staram się być tam, gdzie czytam, wejść w akcję i przyglądać się jej jakoby od środka; wychodzę wtedy z otaczającego mnie świata...przez taki portal... teraz akurat czytam Okręt Buchheima to, o U-boot-ach jest... :wink: więc, konsekwencje...? ale podobno kobiety mają bardziej podzielną uwagę, pzdr Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kruelciu - ostatnio sama się nad tym zastanawiałam. Jest teraz tyle książek na CD w bardzo fajnym wykonaniu. Chyba sobie coś kupię i zobaczę co z tego wyniknie. Bramer - uważaj na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Hmm, ja to nie mam tego problemu, bo ... czytam w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 BRAMER ... zawsze mógłbyś sobie wyobrazić, że jesteś sternikiem okrętu ... ja też czytając książkę w "nią wchodzę" ale dość mam słuchania wiadomości, wolałabym posłuchać coś ciekawego i stąd moje zastanowienie nad książkami na CD. Jest sporo fajnych wykonań i może to nie jest do końca takie goopie ... kupię i sprawdzę czy w moim przypadku się uda podzielić uwagę mbz ... wyobraziłam sobie Ciebie, jak zaczytana powodujesz zakorkowanie ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 kupiłam dzis Wspomnienia z niepamięci Gustawa Holoubka .....ciekawa jestem jak sie bedzie czytało może ktoś juz czytał i zapoda opinie a Zapach cerdu ? namawiala mnie pani w ksiegarni na te pozycję ,ale wole sie zapytac tutaj o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kruela - staram sie jak moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a Zapach cerdu ? namawiala mnie pani w ksiegarni na te pozycję ,ale wole sie zapytac tutaj o opinie Czytalam to pare lat temu, teraz chyba jakies wznowienie wyszlo. Ksiazka obyczajowa, historia pewnej rodziny i rodzinnej tajemnicy. Dosc smutna niestety ... Nie jest to jakas wielka literatura, raczej do przeczytania i zapomnienia, chociaz porusza i wzrusza. Ciekawe studium tego, co moze sie stac z miloscia w rodzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 21.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ... pomysł na słuchanie książek podsunął mi mój 6 letni syn, który uwielbia słuchać bajek u mnie dzieci też słuchają, ale ja nie potrafię, po trzech minutach takiego słuchania urywa mi się wątek mbz i jak "Szerszeń"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 21.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 BRAMER ... zawsze mógłbyś sobie wyobrazić, że jesteś sternikiem okrętu ... no...bylebym nie odpłynął... takim letkim halsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 22.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Przeczytałem "ZIeloną milę".....piękna lektura, film również!Teraz czas na "Siarkę".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 mbz i jak "Szerszeń"? Wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie skonczylam Dalam sie porwac dr Tempe Brennan ( tej z "Kosci") - wlasnie koncze trzecia w kolejnosci, a moja piata ksiazke Kathy Reichs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Przeczytałem "ZIeloną milę".....piękna lektura, film również! Teraz czas na "Siarkę".... Przez "Zieloną milę" zawaliłam kiedyś egzamin na studiach. Czytałam do białego rana, a że troszę ryczałam po drodzę, to obudziłam się z zapuchniętymi oczami ... Teraz jedna z moich ulubionych książek to "Złodziejka książek"" - o wojnie, ale inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Teraz jedna z moich ulubionych książek to "Złodziejka książek"" - o wojnie, ale inaczej O, mam ja w poczekalni w Merlinie, ale w takim razie chyba ja niedlugo zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts