JaMajaD 03.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cornwella właśnie wpisałam na listę przeczytałam recenzję na Merlinie i to jest to co lubię dzięki grave, super wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cornwella właśnie wpisałam na listę przeczytałam recenzję na Merlinie i to jest to co lubię dzięki grave, super wątek Nie ma za co! Po to ten wątek mamy! Nota bene tej "Katedry..." nie czytałem, bo jakoś hiszpańskie kliamty mi nie leżą, wolę ang-franc, polskie czy ziemii świętej, ale sięgnę chyba po nią bo fabuła wydaje się ciekawa... inkwizycje te sprawy Polecam też http://www.biblionetka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 To polecam Wam też "Cień templariusza" Nurii Masot. Hiszpańskie średniowieczno-inkwizycyjne tematy. Jak ją czytałam, to pisałam o niej w tym wątku, ale to dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 widzę, że będę miała robić przez najbliższy czas i o co prosić Mikołaja Nastka a może my na żywo powymieniamy się książkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Większośc co czytam pożyczam z biblioteki . Ale może za jakiś czas odbijemy się trochę i będę mogła sobie pozwolić na jakieś szaleństwa książkowe... Ale akurat ten "Cień templariusza" mam, to mogę ci pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja też większość wypożyczam z biblioteki, swoje mam tylko jak poproszę Mikołaja, albo z innych okazji ale mam jedną taką skarbnicę, pozdrawiam Anię) chętnie pożyczę od Ciebie Natalia i zostawię coś na wymianę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 eee koleżanki Torunianki? NIe czytałem tej Nurri Massot jeszcze, ale mam zapisaną tę pozycje i parę jej innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No ok, to jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Trzeci tom serii Millenium skończony Szkoda, że to już koniec tej serii Ponadto przeczytałam: "Ludzi z wysp" Elizabeth Gillbert Kossakowskiej Maii "Upiór południa" część 1. Drugiej już jakoś nie mogę przeczytać - chyba nie do końca mi się podoba. A teraz czytam Grzędowicza 3 tom "Pana Lodowego ogrodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Trzeci tom serii Millenium skończony Szkoda, że to już koniec tej serii Ponadto przeczytałam: "Ludzi z wysp" Elizabeth Gillbert Kossakowskiej Maii "Upiór południa" część 1. Drugiej już jakoś nie mogę przeczytać - chyba nie do końca mi się podoba. A teraz czytam Grzędowicza 3 tom "Pana Lodowego ogrodu" Maluszku, rozumiem, że książki rewelacyjne Ja właśnie dostałam na urodziny pierwszą część Jak tylko skończę "Lolitę" to zaraz się zabieram za "Mężczyzn, którzy..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Magda - seria Millenium jak dla mnie rewelka Fajnie masz, że będziesz mogła wszystko na raz przeczytać. Ja musiałm czekać kilka miesięcy na wydanie 3 tomu Polecam Wszystkim "Posłańca" Markusa Zusak'a. Jego wcześniejsza książka to "Złodziejka książek". W międzyczasie przeczytałam "Sto dni po ślubie" Emily Grifin A teraz czytam "Oblicze Pana" Mariusza Wollnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 17.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Moje ostatnie książki to:"Moja droga B"Krystyny Jandy i -jeśli lubimy dość ciężkie to "Harar" Radosława Kobierskiego.Ma facet dryg do...A z resztą sami zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 17.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a ja teraz wziąłem się za "Firmę" johna Grishama, film był świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a ja teraz wziąłem się za "Firmę" johna Grishama, film był świetny! ale traf właśnie dziś skończyłam czytać - wersja niemiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja ostatnio czytalam ... a co Wam bede tu pisac ... z pewna taka niesmialoscia zapraszam do poczytania na moj blog tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a ja teraz wziąłem się za "Firmę" johna Grishama, film był świetny! ale traf właśnie dziś skończyłam czytać - wersja niemiecka eee no chyba sie nudzisz... szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.12.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a ja teraz wziąłem się za "Firmę" johna Grishama, film był świetny! ale traf właśnie dziś skończyłam czytać - wersja niemiecka eee no chyba sie nudzisz... szacun nuda? a co to jest? najważniejsza jest dobra organizacja czasu polecam też "Weronika postanawia umrzeć" Paulo Coelho /obojętnie w jakiej wersji / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Czytałam "Weronikę" i podobała mi się chyba najbardziej z tego co czytałam Coelho A ostatnio"Zaklinacz deszczu"Grishama-polecam i tego samego autora"Komora" i tego zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pamiętacie daaaawne czasy ( tak ze 30 lat w tył ) i przecudowną antologię S-F Kroki w nieznane ? Pewna zacna firma zadbała o powrót do przeszłości http://www.krokiwnieznane.pl/wp-content/gallery/okladki-do-konkursu/thumbs/thumbs_tom-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts