nastka79 31.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Podam swoje typy jak tylko przeczytam wszystkie posty... Chyba szybciej byś przeczytał Prousta "W poszukiwaniu straconego czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Podam swoje typy jak tylko przeczytam wszystkie posty... Chyba szybciej byś przeczytał Prousta "W poszukiwaniu straconego czasu" a znasz osobiście kogos komu sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Podam swoje typy jak tylko przeczytam wszystkie posty... Chyba szybciej byś przeczytał Prousta "W poszukiwaniu straconego czasu" a znasz osobiście kogos komu sie udało Niee - sama też próbowałam, ale bez powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.04.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 No to widzę , że ładnie tu postów powcinało . W statnim okresie sporo przeczytałem . Większość lektur na plus . Niestety rozczarował mnie Piekara , jego najnowsze przygody Mordimera czyli "Ja inkwizytor:Wieże do nieba" . Wygląda mi to na odcinanie kuponów i brak pomysłu na kontunuację 4 zbioru opowiadań . W 5 było cofnięcie do początku jako wprowadzenie . Nie mówię że złe , całkiem , całkiem . Ale 6 tom to słabizna i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzisiaj skończyłam "Władcę Barcelony". Rewelacja. Zaczynam "Filary Ziemi" Filary Ziemi przeczytane. Zarwane noce, czytanie gdzieś tak ukradkiem w pracy ups;). Jesli o mnie chodzi to jutro lece kupić Świat bez końca. Mam nadzieję,że tak samo świetny jak Filary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 "Świat bez końca" zamówiony. Jutro odbieram. W tak zwanym międzyczasie czytam Łysiaka "4". No jak zwykle trzeba byc mega skupionoym, to nie taka łatwa i przyjemna lekturka jak Filary, Wladca czy coś w ten deseń. tak czy inaczej czyta się REWELACYJNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 09.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No tak - Łysiaki są bardzo fajne Też polecam. W zasadzie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jestem w trakcie "Historyka" Elsabeth Kostovy. Jest super, ale nie wiem jak będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 właśnie zaczęłam Blaszany bębenek, troszkę odzwyczaiłam się od tego typu książek, bo ostatnio takie lekkie i przyjemne tylko czytałam, ale nie powiem - wciągnęło mnie , zawsze chciałam to przeczytać, bo film mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No tak - Łysiaki są bardzo fajne Też polecam. W zasadzie wszystkie To tak jak ja Chociaż moim cichym faworytem są "Milczące Psy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 09.04.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o Łysiaka, to ja chyba nie mam jakiegoś zdecydowanego faworyta. Lubię zarówno jego opowieści historyczne, jak i te związane ze sztuką, jak i np. taką bardzo fajną relację z objazdu po Ameryce (wypadło mi teraz z głowy jaki tytuł miała ta książka)... Bardzo fajne lektury. Podziwiam jego umiejętność do kopania w źródłach i wykopywania z nich arcy-ciekawych historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 09.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam! A ja wszystkim wielbicielom fantasy polecam cykl o Mrocznej Wieży Stephena Kinga.Dla mnie to zdecydowany numer jeden,ma tylko jedną wadę-że sklada się z siedmiu tomów,a nie np. z 17u.Albo jeszcze lepiej,z 70-u A numer dwa to trylogia Mroczne Materie Philipa Pullmana.Chyba w ubiegłym roku na ekranach kin był film nakręcony na podst. pierwszej części.Niestety,moim zdaniem,niespecjalnie udany,dlatego proszę się nim nie sugerować,tylko przeczytać książkę.Według mnie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o Łysiaka, to ja chyba nie mam jakiegoś zdecydowanego faworyta. Lubię zarówno jego opowieści historyczne, jak i te związane ze sztuką, jak i np. taką bardzo fajną relację z objazdu po Ameryce (wypadło mi teraz z głowy jaki tytuł miała ta książka)... Bardzo fajne lektury. Podziwiam jego umiejętność do kopania w źródłach i wykopywania z nich arcy-ciekawych historii To była pierwsza ksiązka Łysiaka jaką czytałam,jesli sie nie mylę to jest ,,Asfaltowy saloon". pozdrawiam Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez galka bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 To była pierwsza ksiązka Łysiaka jaką czytałam,jesli sie nie mylę to jest ,,Asfaltowy saloon". pozdrawiam Tak. Właśnie to. Bardzo fajne Aż się chce napisać swój własny dziennik z podróży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jestem w trakcie "Historyka" Elsabeth Kostovy. Jest super, ale nie wiem jak będzie dalej... Ja nie skonczylam, utknelam w polowie, taaakie nudy, ze nie dalam rady. A tak dobrze i ciekawie sie zapowiadalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja nie skonczylam, utknelam w polowie, taaakie nudy, ze nie dalam rady. A tak dobrze i ciekawie sie zapowiadalo. Mnie wciągnęło i tak chyba pozostanie do końca bo już dawno za połową jestem. Po opisach Rumunii aż chce się tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Rumunia jest przepiękna!!! Słowo, raz ją zobaczysz i przepadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Rumunia jest przepiękna!!! Słowo, raz ją zobaczysz i przepadłaś W tym roku planuję Grecję, ale Rumunia będzie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czy znacie tworczosc Erica-Emmanuela Schmitta? Tego od "Oskara i pani Rozy"? Ja go odkrywam - ostatnio przeczytalam opowiadania w zbiorku pod tytulem "Marzycielka z Ostendy" - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadra 26.04.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Oskar i róża"-wiadomo ,dzieło bezbłędne, ale reszta? Jakoś nie umiem się do nich przekonać"Małe zbrodnie małżeńskie"," Kiedy byłem dziełem sztuki " rozczarowały mnie. .Spróbuję z tą "Marzycielką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts