Maluszek 20.01.2004 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 A ja podczas świąt przeczytałam: - 'Klub Dumas' Arturo Perez-Reverte (na jej podstawie Polański nakręcił 'Dziewiąte wrota'), - 'Dobry omen' Terry Pratchett i Neil Gaiman- 'Jednoroczna wdowa' John Irvinga teraz zaczynam 'Tkacza iluzji' Ewy Białołęckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.01.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Qrcze, a ja na razie nie mam niestety czasu na czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2004 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 mbz - ja to czytam gdzie popadnie a podczas świąt byłam chora tak, że miałam troszkę czasu aby nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.01.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Maluszku, ja najczesciej tez, ale odkad moj maz wrocil tak bardziej na "dluzej" (bo wczesniej troche wyjezdzal), to juz odpada wieczorne czytanko po pracy i sobotnie poranne leniuchowanko z ksiazeczka w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2004 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Teraz zaczynam troszkę ubolewać nad przeprowadzką bo nie będę mogła już czytać w drodzie do pracy Będę dojeżdżać samochodem i raczej nie da się czytać jak się prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.01.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 O, wlasnie! Tez mam ten problem, bo dojezdzam autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Joskul, nie pamiętam tytułu ale czytałam też I. Stona o Freudzie. Fantastycznie napisana książka. Z Reverte z czystym sumieniem mogę polecić "Szachownicę flamandzką", przez "Fechmistrza" nie przebrnęłam... "Klub Dumas" - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara. 21.01.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 a mi AgnesK podoba sie Ankara, Leona Pawlika, czytałas moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2004 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Nie Saro...ale jeszcze półtora tygodnia i ...ferie Mam taaaaaaaakie plany czytelnicze (wpisuję więc koleją pozycję na listę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.02.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Aktualnie - Artur C. Clark "Pieśń dalekiej ziemi" Książka ulubiona - Anne McCaffrey "Pieśń kryształu","Killasandra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 03.02.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 A ja chyba po raz 4-ty czytam Władcę Pierścieni Tolkiena, aby można było porównać z filmem, bo trochę rzeczy już uleciało z pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.02.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 A ja chyba po raz 4-ty czytam Władcę Pierścieni Tolkiena, aby można było porównać z filmem, bo trochę rzeczy już uleciało z pamięci. Ja też zaczęłam czytać przy pierwszej części, już któryś raz z kolei, ale pamięć niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 19.02.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Rany, ja już nie wiem gdzie układać swoje książki. Ech, żeby tak w końcu mieć dom z dużą biblioteką, bo w mieszkanku w mieście miejsca mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 19.02.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Acha, ostatnio czytałam "Nie mów nikomu" Harlana Cobena. Lekkie i przyjemne. Polecam na wieczór zamiast telewizji (straszna sieczka w tej TV). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 04.03.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ja polecam Johna Irving"a. Szczególnie gorąco "Regulamin tłoczni win"(700stron przeczytałem w tydzień). Naprawdę ciekawa i chyba najlepsza jego ksiażka poza "Świat według Garpa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2004 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Polecam książki Geralda Durella - Moja rodzina i inne zwierzęta, Moje ptaki, zwierzaki i krewni oraz Ogród bogów. Śmieszna, lekka i przyjemna lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 12.03.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ja pewnie nie będę oryginalna, ale na polepszenie humoru zawsze wracam do Chmielewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.03.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 A ja właśnie kilka dni temu połknęłam poleconą mi przez Ziabę "S@motność w sieci"....Ech.... Przeczytajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.03.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 A ja właśnie kilka dni temu połknęłam poleconą mi przez Ziabę "S@motność w sieci"....Ech.... Przeczytajcie... Agnes, czyje to i o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Książka popełniona została przez Janusza L. Wiśniewskiego. Zacytuję fragment opisu książki umieszczonego na okładce: "S@motność - powieść tak współczesna, że bardziej nie można: z Internetem, pagerem, elektronicznymi biletami lotniczymi, dekodowaniem genomu i SMS-ami. A przy tym tak tradycyjna jak klasyczna historia miłosna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts