nastka79 27.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mnie wzięło coś ostatnio na historyczno-przygodowe thrillery i teraz zaczęłam "Szyfr szekspira" Jennifer Lee Carrell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.05.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 To polece kolejnego interesujacego autora - Yann Martel - "Zycie Pi" - baaardzo ciekawa ksiazka o czlowieku, ktory przezyl ponad dwiescie dni jako rozbitek na jednej tratwie z ... tygrysem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dawno zadna ksiazka mnie tak nie wciagnela jak "Cukiernia pod Amorem" Malgorzaty Gutowskiej - Adamczyk. Cudowna, napisana pieknym, "potoczystym" jezykiem historyczna saga przeplatana wspolczesnym watkiem odkrycia tajemnicy rodzinnej. To dopiero pierwsza czesc z trzech i niestety na druga trzeba poczekac do pazdziernika, ale warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.06.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Zakochałam się w Margaret Atwood. Przeczytałam "Panią Wyrocznię" jednym tchem i dziś lecę wypożyczać inne jej książki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A w ogole to sie jeszcze pochwale, ze przeczytalam ostatnio "Na wschod od Edenu" (niezla kobyla swoja droga - dwa tomy, razem ok. 700 stron) - super ksiazka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Zaliczyłam następną Atwood - "Zbójecka narzeczona", polecam zdecydowanie. Zaczęłam też cykl "Oko Jelenia" Pilipiuka - pierwszy tom obiecujący... Edytowane 16 Czerwca 2010 przez nastka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.06.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Polecam kolejna ostatnio przeczytana: "Stowarzyszenie Milosnikow Literatury i Placka z Kartoflanych Obierek" - fajny tytul a ksiazka piekna, napisana jezykiem kulturalnym niezwykle ( co w dzisiejszych czasach robi sie powoli wartoscia dodana), a do tego w formie listow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 :oops:Dobra przyznam się....łykam ostatnio "Karolki" w każdej postaci moze nie przystoi , ale mam to w nosie, wyzwalacz dobrego humoru jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 30.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 A ja mam mala prosbe do Was. Czy jest ktos na forum ,kto doradzilby mi dobra ksiazke ( moze byc w jezyku angielskim) o historii Anglii? I jeszcze jedno pytanko, czy slyszeliscie o tzw. ebook'ach? Czy sa jakies fajne ksiazeczki na necie, ale za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 słyszeliśmy choć ja muszę mieć książkę, która szeleści kartkami;) no chyba,ze ma być li tylko źródłem informacji wtedy dzierżę te elektroniczne zerknij tu może znajdziesz coś dla siebie http://www.ebook.pl/index.php?t2=t&str=linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 15.07.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Goraco polecam: Jodi Picoult - Przemiana, Harper Lee - Zabic drozda Nie polecam: Dharon Owens-Weselny zawrot glowy Ewent. moze byc: Lisa Jackson - Chlod seca (thriller) a o ebookach mysle bo po przeprowadzce wiecej czasu spedzam w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.07.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Goraco polecam: Harper Lee - Zabic drozda Już też tu to polecałam kilkanaście (a może więcej) stron temu, ale w tym miejscu potwierdzam, naprawdę warto przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 18.07.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Chyba szybciej byś przeczytał Prousta "W poszukiwaniu straconego czasu" klasyke wypada znac a co to jest przeczytanie jednego watku na forum? Gdyby trzeba bylo przeczytac cale forum... to faktycznie - wg mnie - niewykonalne. A taki mily watek "Ksiazki"? Sama przyjemnosc Powiem wiecej, mozna nawet przeczytac wszystkie tytuly w nim wymienione, zwlaszcza, gdy polowe juz sie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.07.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Czytam "Regulamin tłoczni win" Johna Irvinga. W moim stanie bardzo na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 25.07.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dzis w necie 100 ksiazek, kt. nalezy przeczytac przed smiercia: http://ksiazki.wp.pl/gid,1515,tytul,100-ksiazek-ktore-musisz-przeczytac-przed-smiercia,galeria.html?ticaid=1a95c wg mnie niektore z nich wystarczy przekartkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) oooooo znaczy trzeba się już powoli do trumny szykować choć przyznam się....chyba będę wieczna nie przebrnę przez "Pana Tadzia" i kilka pomniejszych pozycji Edytowane 25 Lipca 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.07.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Goraco polecam: Jodi Picoult - Przemiana, Harper Lee - Zabic drozda ) ja coraz częściej myślę że staję się fanką Jodi PIcoult, przeczytałam właśnie jej drugą książkę i już patrzę za kolejną te przeczytane to " Bez mojej zgody" i "Dziesiąty krąg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jesli jeszcze ktoś się waha to i ja "Bez mojej zgody" bardzo polecam,to nie jest typ książek który lubię...ale wow ...do białego świtu...nie mogłam się oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 31.07.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 książka " Bez mojej zgody " daje do myślenia;) a po przeczytaniu zapraszam do obejrzenia tegoż samego filmu..niespodzianka przy zakończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dawno zadna ksiazka mnie tak nie wciagnela jak "Cukiernia pod Amorem" Malgorzaty Gutowskiej - Adamczyk. Cudowna, napisana pieknym, "potoczystym" jezykiem historyczna saga przeplatana wspolczesnym watkiem odkrycia tajemnicy rodzinnej. To dopiero pierwsza czesc z trzech i niestety na druga trzeba poczekac do pazdziernika, ale warto!!! Czekałam na taki post. Dostałam kiedyś w księgarni "próbkę" tej książki i coś nie mogłam się zdecydować. Teraz wpisuję na listę zakupową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts