pik33 16.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 "Gdzieś kiedyś" widziałem reklamę takiej farby emulsyjnej. Miała tworzyć elastyczną powlokę i nie pękać na złączach np płyt gk. Jako że było to "gdzieś i kiedyś" to nie pamiętam już, co to była za farba i gdzie ją można dostać. Może ktoś taki wyrób zna... przydałby mi się na poddasze, gdzie nie radzę sobie z pękającymi złączami płyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 16.09.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nazywa się tapeta z włókna szklanego Swego czasu (ściany PRAEFA) długo szukałem powłoki malarskiej o takim przenaczeniu i niczego sensowanego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 16.09.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Są takie farby do napraw spękanych fasad. Zastosowanie zasadniczo przewidziane zewnętrzne.bazujena farbie akrylowej z dodatkiem mikrowłókien, lub sa też mieszanki z silikonami, ale to za drogie i niepotrzebne do środka. Robi m.in. Huma http://www.humafarby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts