gregor2 16.09.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witam czy ktoś zna janrenovate? czy ktoś korzystał z jego usług? czy jest zadowolony? Ten pan zaproponował mi zrobienie dachu, ale nie chce dać żadnych referencji. Z postów tego pana zorientowałem sie że robi wszystko od ocieplenia aż po dach. A to rzadkość. Zazwyczaj spotkać sie można ze specjalizacją. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 16.09.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zazwyczaj nie znaczy zawsze. pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 16.09.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ten pan zaproponował mi zrobienie dachu, ale nie chce dać żadnych referencji. miałem taki przykry (dla mnie) incydent z tyn Panem, napisał mi w dzienniku budowy, parę przykrych słów, poprosiłem go na priva, żeby przeniósł swój post z dziennika do komentarzy tego dziennika, niestety odpowiedzi i przenosin się nie doczekałem się, a po miesiącu admin forum (wielkie dzięki ) wykasował na szczęście jego posta z mego dziennika. Co do pracy tego Pana to nie wiem nie wypowiadam się........ ale jak coś jest do wszyskiego...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 16.09.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witam Ten pan zaproponował mi zrobienie dachu, ale nie chce dać żadnych referencji. Tyle razy juz na forum były rady: sprawdzajcie wykonawców Nie dalej, jak wczoraj podawałam adres inwestorowi, który chce zatrudnić "moich" speców od dachu. Spece zapytali, czy mozna i oczywiscie ok. Wcześniej zaproponowali mi dwa adresy, pod którymi można obejrzeć ich realizacje, oczywiscie za zgodą zadowolonych klientów. Dach to nie bułka, tylko kupa kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 16.09.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 gregor2 jeśli chcesz mogę polecić swoich dekarzy, obejrzeć mój dach także możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a czy ten pan nie występuje również jako jandekorator i nie robi wykończeń? jakoś tak mi się skojarzyło - mają ten sam nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 16.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a czy ten pan nie występuje również jako jandekorator i nie robi wykończeń? jakoś tak mi się skojarzyło - mają ten sam nr telefonu Wszechstronny człowiek w takim razie - dwa lata temu ten forumowicz mailem oferował mi wykonanie prac przy fundamentach i kominie, typowo murarskich. Oferty nie rozpatrywałam z powodu odległości. Ale jesli robi wszystko, to pewnie jakaś spora firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 16.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a czy ten pan nie występuje również jako jandekorator i nie robi wykończeń? jakoś tak mi się skojarzyło - mają ten sam nr telefonu To może być ten sam Pan. Mnie właśnie Jandekorador nie chciał dać namiarów na inwestorów u których wykonywał inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 19.09.2005 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wielkie dzięki tylko potwierdziliście moje przypuszczenia. Już podziękowałem temu panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts