Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kto zna i janrenovate? i korzystał z jego usług?

gregor2

Recommended Posts

witam

czy ktoś zna janrenovate? czy ktoś korzystał z jego usług? czy jest zadowolony? Ten pan zaproponował mi zrobienie dachu, ale nie chce dać żadnych referencji. :o Z postów tego pana zorientowałem sie że robi wszystko od ocieplenia aż po dach. A to rzadkość. Zazwyczaj spotkać sie można ze specjalizacją.

Pozdrawiam

Grzesiek

Ten pan zaproponował mi zrobienie dachu, ale nie chce dać żadnych referencji.

miałem taki przykry (dla mnie) incydent z tyn Panem, napisał mi w dzienniku budowy, parę przykrych słów, poprosiłem go na priva, żeby przeniósł swój post z dziennika do komentarzy tego dziennika, niestety odpowiedzi i przenosin się nie doczekałem się, a po miesiącu admin forum (wielkie dzięki :D ) wykasował na szczęście jego posta z mego dziennika.

Co do pracy tego Pana to nie wiem nie wypowiadam się........ ale jak coś jest do wszyskiego......................

witam

Ten pan zaproponował mi zrobienie dachu, ale nie chce dać żadnych referencji.

Tyle razy juz na forum były rady: sprawdzajcie wykonawców :o

Nie dalej, jak wczoraj podawałam adres inwestorowi, który chce zatrudnić "moich" speców od dachu. Spece zapytali, czy mozna i oczywiscie ok.

Wcześniej zaproponowali mi dwa adresy, pod którymi można obejrzeć ich realizacje, oczywiscie za zgodą zadowolonych klientów.

Dach to nie bułka, tylko kupa kasy :wink:

a czy ten pan nie występuje również jako jandekorator i nie robi wykończeń?

jakoś tak mi się skojarzyło - mają ten sam nr telefonu

Wszechstronny człowiek w takim razie - dwa lata temu ten forumowicz mailem oferował mi wykonanie prac przy fundamentach i kominie, typowo murarskich. Oferty nie rozpatrywałam z powodu odległości. Ale jesli robi wszystko, to pewnie jakaś spora firma :roll: