matrix8 16.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 czemu nie działa mi płyta z najnowszego muratora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaZ 22.09.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Mi też nie działa Już jedną zgłosiłam, że jest zła. Przysłali mi nową, ale też jest kicha wrrrr Otwiera mi się jedynie podstrona sponsora płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 22.09.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A mi się płytka bardzo podoba a szczególnie niektóre aranżacje. Warto coś niecoś podpatrzeć i wykozystać u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.09.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 No właśnie. Nie działa!Z poprzednimi płytami nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 29.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam !! Mi również płyta nie działa . Kolejny raz czuje się nabity w butelkę . Zapłaciłem za niepełnowartościowy towar . Może łaskawie redakcja napisze co jest z ta płytą ?? D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 30.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WitamPłyty (jak podejrzewam) są w pełni sprawne. za fakt nieotwierania sie okien przeglądarki z zawartością płyty zapewne winne są ustawienia bezpieczeństwa czy blokowania okienek typu pop'up (jeśli wykorzystywany system to Windows XP) lub inna niż Internet Explorer domyślna przeglądarka internetowa.Prosze wejść w "Moj Komputer" i kliknąć w menu górnym guzik "Foldery". Wtedy po lewej stronie powinno pojawić się drzewo z dyskami. Po wybraniu napędu CD po prawej stronie ukaże się jego zawartość. Teraz wystarczy dwa razy kliknąć na plik salon.htm i płyta się uruchomi. pozdrawiam i przepraszam za kłopotyweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 30.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wejdż na Opcje internetowe - zaawansowane - i na samym dole zaznaczyć 2 ostatnie opcje - zezwalaj zawartości aktywnej .... - mi też nie działało a działa .pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 30.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam Płyty (jak podejrzewam) są w pełni sprawne. za fakt nieotwierania sie okien przeglądarki z zawartością płyty zapewne winne są ustawienia bezpieczeństwa czy blokowania okienek typu pop'up (jeśli wykorzystywany system to Windows XP) lub inna niż Internet Explorer domyślna przeglądarka internetowa. Prosze wejść w "Moj Komputer" i kliknąć w menu górnym guzik "Foldery". Wtedy po lewej stronie powinno pojawić się drzewo z dyskami. Po wybraniu napędu CD po prawej stronie ukaże się jego zawartość. Teraz wystarczy dwa razy kliknąć na plik salon.htm i płyta się uruchomi. pozdrawiam i przepraszam za kłopoty web Witam !!! dziękuję za pomoc -płyta działa . pozdrawiam D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts