Liszyn 16.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam, w nowym katalogu IKEA dostępny jest ogrągły materac SULTAN SANDANE, średnica 210 cm. Mam pytanko czy ktoś spotkał się z takim czymś - nie wiem czy wygodniejsze będzie takie łóżko czy tradycyjny, prostokatny materac 160(180) x 200??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jak dużą masz sypialnię? Jeżeli jakies 30 - 40m2, do tego umiescisz lutro na suficie, może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 17.09.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Żonie mojej też się podoba okrągłe łoże , dodatkowo chce obracane, będziemy rozmawiać ze stolarzem, bo gotowe widziałem coś za około 10tyś zł...., a u stolarza dużo..dużo....mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 26.09.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 a może nie koło, tylko owal? łóżko z ikei ... lepiej od stolarza - troszkę dłużej pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A posciel do tego lozka maja odrazu w IKEA czy na miare trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ayta 29.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 łóżko okrągłe wygląda bajerancko...z tym że sama powierzchnia spania jest dość mała(PISZĘ o łóżku z IKEA).Chyba że chcesz wykorzystać lóżko do innych celów wtedy jak najbardziej polecam...sprawdzone...do spania zdecydowanie lepszy tradycyjny prostokąt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia... 30.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 mam pytanie ... można złożyc zamówienie na DUŻĄ odległość? jeżeli nie ma w pobliżu takiego sklepu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho.eu 30.05.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 mam pytanie ... można złożyc zamówienie na DUŻĄ odległość? jeżeli nie ma w pobliżu takiego sklepu?? Witaj Zosiu Ikea oferuje transport jest to usługa płatna tu znajdziesz stronę ze sklepami Ikei wybierz najbliższy i zobacz jakie są warunki najlepiej zadzwonić do działu obsługi klienta wybranego sklepu i spytać jak załatwi sprawę zakupu na odległość, zanim zamówisz przelicz koszty transportu, nie wiem czy to w ogóle ma sens Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia... 30.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 a czy jest jeszcze w sprzedaży okrągłe łóżko ?? tzn materac? ponieważ pisze mi że produkt chwilowo niedostępny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts