bobiczek 10.12.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 No właśnie.Ja pomalowałem podbitki (środek na benzynie, więc odparuje) i nie mam więcej pomysłów.Umówiłem się na płyty GK na suficie, ale nie da się robić nic na mokro, to i rozliczyć roboty się nie da więc nie wiem czy nie odpuścić.Myślę o rozprowadzaniu rur do kominka.....i to tyle.A gdzie tam kwiecień?Co planujecie przez zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2002 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 No właśnie. Co robić. Ja zamknąłem stan surowy, no prawie zamknąłem. Myślę, że do wiosny wykonam instalację elektryczną (SAM), osieplenie poddasza. O podbitce też myślałem, ale po tym sezonie jestem goły i wesoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2002 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 No właśnie. Co robić. Ja zamknąłem stan surowy, no prawie zamknąłem. Myślę, że do wiosny wykonam instalację elektryczną (SAM), osieplenie poddasza. O podbitce też myślałem, ale po tym sezonie jestem goły i wesoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.12.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Co planuję? Zainstalować kominek by dogrzewać nim pomieszczenia, pomalować ściany, położyć panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 11.12.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Panowie, w taki mróz to nawet męża bym nie wysłała na budowę! Serca nie macie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2002 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Dajcie sobie spokój z robotą , odpocząć, zrobić prowizoryczny stolik i coś na stolik.Pobiesiadować z kolegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 11.12.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 My teraz ocieplamy poddasze, montujemy kotłownię, kładziemy glazurę i modlimy się żeby było cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.12.2002 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Faktycznie w duże mrozy trudno jest pracować. Ale zima nie trwa wiecznie, przeważnie od lutego można robić dalej: tynki, rozprowadzenie instalacji, wylewki, szambo, drogę dojazdową, malowanie, kladzenie płytek. Jedynie drewniane podłogi zróbcie po "wyschnieciu" domu /najlepiej po sezonie grzewczym/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 11.12.2002 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 teraz elektryk robi u mnie instalacje elektryczną, ja planuje jeszcze rozprowadzić kanały do klimatyzacji i ogrzewania kominkiem żeby na wiosnę ruszyc szybciutko z tynkami, i dalej wg kolejności ogrzewanie, wylewki, ocieplenie poddasza, okna dachowe itdmyślałam o kominku ale boję się że mi go bardzo pobrudzą przy tynkowaniu, więc kupiłam narazie taką tanią kozę... chciałam jeszcze zniwelować teren, bo podwyższam prawie o 1m, ale muszę sprawdzić jak mogę to prawnie zrobić względem sąsiadów(mój wątek o tym jest na forum w prawie pt. podwyzszenie terenu o pół metra) i chyba narazie tyle....a i moja córcia chce żebyśmy ubrali choinkę w nowym domku na święta... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts