ciku 16.09.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Sprzedam projekt domu APS 15 + G. Projekt mozna obejrzec pod tym linkiem http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty. W wyszukiwarce prosze wpisac symbol APS 15 , bo bezpośredniego linka niestety nie da sie podać. Na dole strony jest przedstawiona wersja z garazem i taką właśnie mam do sprzedania. Zainteresowanych prosze o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 21.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 hej ciku ponizej masz link do swojego projektu: http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=15 sprawdz czy to o ten domek chodzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 21.09.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Dziekuje Danielku - kiedy pare dni temu chcialam podac ten adres to na koncu nie pojawialo sie to zakonczenie adresu URL, moze cos mi albo im szwankuje ? TAK to ten domek ALE W WERSJI Z GARAZEM ( na samym dole strony jest link "dodatki" i tam mozna ja znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.09.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 ładny projekt , co z ceną..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.09.2005 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Napisalam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 23.11.2005 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 wciąż aktualne. Zapraszam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonka 26.11.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 nie che byc wscibska, ale wydaje mi sie ze to co robisz jest nielegalne wszak kupilas projekt nie jako papierek, ktory mozesz "cudownie" rozmnozyc ale prawo do wybudowania domu wg tamtego projektu i to jednorazowo sadze, ze jest to prawo niezbywalne jonka,architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.11.2005 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 pierwsze słyszę....ja nie rozmnażam projektu tylko sprzedaję oryginał z którego zrezygnowałam. Chyba jednak jesteś wścibska i to na dodatek niegrzeczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts