madziunia85 27.02.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Hefalump ale ja naprawde z męzem układałam płytki w kotłowni.... i nie było to takie straszne wyszlo prosto i ładnie i nie gorzej niż by płytkarz ułożył... no może w niektórych miejscach tak prosto nie jest ale to kotłownia i tam bedzie tez pralnia to tylko ja bede tam zaglądać A mówicie powaznie o tym ze tylko fachowcy do ocieplania poddasza?? Dzwonie po cenach i jedyna jaką na razie mam to 55 zł... boże to wychodzi około 14 tysiecy za samą robocizne dachu?? to aż tyle kosztuje?? Pochwalcie się , Ci co juz to skończyli, może macie jakąś ekipę?? Ocieplenie poddaszy kształtuje się 45-55 zł na gotowo, wełna, folia, opłytownie i obrobienie płyt.bez materiału który kosztuje niemało Pitekk a masz jakies namiary?? dla mnie bezsens sciagac ekipe z radomia za 55 zeby u mnie nocowali, jak w wawie pewnie tez takich znajde i nei bedą musieli spac u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 28.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam?Napiszcie moi mili po ile płaciliście za robociznę w temacie wylewek. I tutaj: układanie styropianu, ułożenie folii oraz taśmy dylatacyjnej a następnie wykonanie samych wylewek. Poproszę o cenę brutto z ostatnich miesięcy.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 28.02.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam? Napiszcie moi mili po ile płaciliście za robociznę w temacie wylewek. I tutaj: układanie styropianu, ułożenie folii oraz taśmy dylatacyjnej a następnie wykonanie samych wylewek. Poproszę o cenę brutto z ostatnich miesięcy. PZDR W październiku, ekipa spod Radomia. Same wylewki 11 zł (układaliśmy sami folie i styropian na górze, a na dole pod folie jeszcze papę), a z układaniem folii i styropianu i tasmy 13 zł. Tylko że to troche po znajomosci było... ale chyba cena nie byłaby o wiele wieksze... Tylko że my bez faktur.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 29.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Hefalump ale ja naprawde z męzem układałam płytki w kotłowni.... i nie było to takie straszne wyszlo prosto i ładnie i nie gorzej niż by płytkarz ułożył... no może w niektórych miejscach tak prosto nie jest ale to kotłownia i tam bedzie tez pralnia to tylko ja bede tam zaglądać A mówicie powaznie o tym ze tylko fachowcy do ocieplania poddasza?? Dzwonie po cenach i jedyna jaką na razie mam to 55 zł... boże to wychodzi około 14 tysiecy za samą robocizne dachu?? to aż tyle kosztuje?? Pochwalcie się , Ci co juz to skończyli, może macie jakąś ekipę?? Ocieplenie poddaszy kształtuje się 45-55 zł na gotowo, wełna, folia, opłytownie i obrobienie płyt.bez materiału który kosztuje niemało Pitekk a masz jakies namiary?? dla mnie bezsens sciagac ekipe z radomia za 55 zeby u mnie nocowali, jak w wawie pewnie tez takich znajde i nei bedą musieli spac u mnie... Mam namiary na dwie ekipy, ale wczoraj rozmawiałem z nimi i powiedzieli, że najbliższy termin mają na lipiec, także pewnie Cię nie zainteresuje tyle czekać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 01.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 szczerze mówiąc to nie mam zadnej ekipy i robienie docieplenia jest pod duzym znakiem zapytania..... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 szczerze mówiąc to nie mam zadnej ekipy i robienie docieplenia jest pod duzym znakiem zapytania..... :/ Magda, napisz do Darkamateusza. Ja mu jakis czas temu dawałam namiary na człowieka, który robi ocieplenia poddaszy. Mi gdzieś wsiąkł numer. Pan jest z Żurawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 02.03.2008 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 szczerze mówiąc to nie mam zadnej ekipy i robienie docieplenia jest pod duzym znakiem zapytania..... :/ pogadam jeszcze z nimi. szczerze mówiąc robią nadal u mnie i u sąsiada kilka innych rzeczy. ale gonią ich terminy. Obydwie godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.03.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 PitekK, nie bądź żyła - daj namiar na ekipę od ociepleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 03.03.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 PitekK, nie bądź żyła - daj namiar na ekipę od ociepleń Wysłałem Wam na priva. Pogadam dzisiaj z drugą ekipą i dam Wam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 03.03.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Drodzy Sąsiedzi.... nie ma ktoś na zbyciu trochę wiatroizolacji rockwoola light? ok. 50 m2 do odsprzedania? z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boziek 03.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 witajcie mam stemple sosnowe 3m. myślę, że będzie tego jakieś ponad 100 sztuk. jestem otwarty na propozycje. można się dogadać chętnych zapraszam na priva. piotr dopisuje, że już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 05.03.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 PitekK, nie bądź żyła - daj namiar na ekipę od ociepleń Wysłałem Wam na priva. Pogadam dzisiaj z drugą ekipą i dam Wam namiary dzięki za namiary... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 05.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam:) Ponieważ coraz częściej czytam posty dotyczące tego że tynki gipsowe nie spełniają oczekiwań inwestorów, prawie 100% zdecydowałem się na tynk klasyczny Czy ma ktoś może namiary na sprawdzoną, porządną ekipę do tynków cementowo-wapiennych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 05.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam:) Ponieważ coraz częściej czytam posty dotyczące tego że tynki gipsowe nie spełniają oczekiwań inwestorów, prawie 100% zdecydowałem się na tynk klasyczny Czy ma ktoś może namiary na sprawdzoną, porządną ekipę do tynków cementowo-wapiennych ? Ja wlasnie zakonczylem tynki. Cementowo-wapienne maszynowe, zacierane recznie piaskiem kwarcowy,. Tynkarze naprawde byli OK, dzialali szybko i posprzatali po sobie. Wysylam namiary na priv. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingama 06.03.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam! Przekopałam forum i nic Może ktoś podeśle mi kontakt na koparke do zdjęcia humusu z okolic Halinowa. Niestety prace na mojej budowie spowolnione z winy opieszałych ,,majstrów,, ale licze że to normalne w branży budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.03.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam! Przekopałam forum i nic Może ktoś podeśle mi kontakt na koparke do zdjęcia humusu z okolic Halinowa. Niestety prace na mojej budowie spowolnione z winy opieszałych ,,majstrów,, ale licze że to normalne w branży budowlanej. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2379174#2379174 na Debskim forum znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Sąsiedzi, szukam namiarów na dobry piasek do tynkowania Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 08.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Sąsiedzi, szukam namiarów na dobry piasek do tynkowania Monika Podjedź na rampę w Rembertowie . Jak znajdę kontakt do gościa co mi przywoził to podrzucę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 10.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Pobno jest w Halinowie jakaś taksówka. Pilnie potrzebuję namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 10.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam.Mam pytanie.Po ile płaciliście za robociznę za sufity podwieszane chodzi mi o położenie: stelaż, płyta, gipsowanie i obróbka na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts