Woju76 13.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Trzeba uważać, sąsiad na początku roku miał w środku nocy telefon. Gość po drugiej stronie przedstawił się jako patrol policji z informacją, że stoją pod jego domem i że drzwi do domu sa rozwalone i czy ma w środku jakieś wartościowe rzeczy, które ktoś mógłby ukraść. Sąsiad był na tyle przytomny, że powiedział że dom stoi pusty, są tylko mury a we wnętrzach nic się nie dzieje. Na bank byli to złodziej, którzy mieli chrapke na jakieś urządzenia niezamontowane. Nadmienię, że dom monitorowany i wszelkie naruszenie drzwi skończyłoby sie wyciem alarmu i przyjazdem ochrony. Nazajutrz oczywiście sąsiad z rana podjechał na budowę i drzwi były na swoim miejscu a na centralce alarmowej nie było informacji o jakiejkolwiek ingerencji w okna czy drzwi. Nam z kolei ktoś ukradł taczkę metalową z posesji zanim jeszcze się ogrodziliśmy a sąsiadowi z ulicy obok zakosili betoniarke w nocy. Mnie nie mogli już nic ukraść ... bo nic juz nie było (wcześniej dwa razy ukradli kable) wiec spalili mi bude (chatkę drewnianą - gospodarczą)...to dopiero jazda...w dwa tygodnie załatwiłem okna do domu ...drzwi...alarmy i ogfrodzenie działki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Trzeba uważać, sąsiad na początku roku miał w środku nocy telefon. Gość po drugiej stronie przedstawił się jako patrol policji z informacją, że stoją pod jego domem i że drzwi do domu sa rozwalone i czy ma w środku jakieś wartościowe rzeczy, które ktoś mógłby ukraść. Sąsiad był na tyle przytomny, że powiedział że dom stoi pusty, są tylko mury a we wnętrzach nic się nie dzieje. Na bank byli to złodziej, którzy mieli chrapke na jakieś urządzenia niezamontowane. Nadmienię, że dom monitorowany i wszelkie naruszenie drzwi skończyłoby sie wyciem alarmu i przyjazdem ochrony. Nazajutrz oczywiście sąsiad z rana podjechał na budowę i drzwi były na swoim miejscu a na centralce alarmowej nie było informacji o jakiejkolwiek ingerencji w okna czy drzwi. Nam z kolei ktoś ukradł taczkę metalową z posesji zanim jeszcze się ogrodziliśmy a sąsiadowi z ulicy obok zakosili betoniarke w nocy. Pomysłowość złodziei nie zna granic. Mnie raz wyczyscili i była to prowizorka a że był to początek budowy trzeba było kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 15.09.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Będę wdzięczny za namiary na kominiarza, który sprawdzi co trzeba i zrobi mi wpis w dzienniku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.09.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Będę wdzięczny za namiary na kominiarza, który sprawdzi co trzeba i zrobi mi wpis w dzienniku. Pozdrawiam poszlo na priva pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 15.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Będę wdzięczny za namiary na kominiarza, który sprawdzi co trzeba i zrobi mi wpis w dzienniku. Pozdrawiam poszlo na priva pzdr H Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.09.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Będę wdzięczny za namiary na kominiarza, który sprawdzi co trzeba i zrobi mi wpis w dzienniku. Pozdrawiam poszlo na priva pzdr H ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.09.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 poszlo na priva rowniez pzdr H Będę wdzięczny za namiary na kominiarza, który sprawdzi co trzeba i zrobi mi wpis w dzienniku. Pozdrawiam poszlo na priva pzdr H ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 16.09.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam, Może komuś z Was zostało kilkanaście metrów siatki z prowizorycznego ogrodzenia. Chcę tylko na zimę tymczasowo zagrodzić front działki przed ciekawskimi, tak więc siatka może być w dowolnym stanie, oby tylko nie miała dziur metr na metr. Będę wdzięczny za sygnał. Proszę pisać lub dzwonić: 608-787-310 Pozdrawiam,GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 17.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam. Zapytuję Szanownych Państwa o Pana M. Lesińskiego. Czy jest to osoba, której można w pełni zaufać w zakresie prac dotyczących kanalizacji, wodociągu oraz gazu. Czy nie naciąga klientów oraz czy prace wykonuje zgodnie z zasadami budowlanymi a nie tak aby było dla Niego taniej a co będzie dalej to już niech się martwi inwestor. Za wszelkie uwagi i sugestie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 17.09.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Szanowny Panie, hmmmm..... w pelni zaufac to mozna zonie.... To nie jest dziedzina, w ktorej mozna komukolwiek w pelni zaufac. Zdarzaja sie oczywiscie wyjatki ludzi kompetentnych, uczciwych i rzetelnych, jednak i takim zdarzaja sie wpadki, zawinione, badz nie. Na taka okazje trzeba byc przygotowanym. Ja wiekszosc prac zlecalem ekipom z polecenia, czasem z umowa ustna i na moje szczescie sie nie przejechalem z jednym wyjatkiem ekipy - firmy K&W Popiel, o kotrej wczesiej wspominalem (rekuperator). Pan Lesinski robil u mnie i wode i gaz. Moge go polecic. Witam. Zapytuję Szanownych Państwa o Pana M. Lesińskiego. Czy jest to osoba, której można w pełni zaufać w zakresie prac dotyczących kanalizacji, wodociągu oraz gazu. Czy nie naciąga klientów oraz czy prace wykonuje zgodnie z zasadami budowlanymi a nie tak aby było dla Niego taniej a co będzie dalej to już niech się martwi inwestor. Za wszelkie uwagi i sugestie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.09.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 piLNIE KUPIĘ KOZĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 18.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam. Zapytuję Szanownych Państwa o Pana M. Lesińskiego. Czy jest to osoba, której można w pełni zaufać w zakresie prac dotyczących kanalizacji, wodociągu oraz gazu. Czy nie naciąga klientów oraz czy prace wykonuje zgodnie z zasadami budowlanymi a nie tak aby było dla Niego taniej a co będzie dalej to już niech się martwi inwestor. Za wszelkie uwagi i sugestie dziękuję. Pozdrawiam Witam. Korzystałem z usług Pana Mirosława lesińskiego z Halinowa i jestem zadowolony. Polecam, żadnych kłopotów a i pomoże bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 18.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Będę wdzięczny za namiary na kominiarza, który sprawdzi co trzeba i zrobi mi wpis w dzienniku. Pozdrawiam poszlo na priva pzdr H Heh, dzwoniłem leży pjany Ale zadzwoniłem tu http://www.fdf.pl/spk/ do Mińska Maz. i bez problemu się umówiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 19.09.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 piLNIE KUPIĘ KOZĘ!!!!! A ja pół roku temu pilnie chciałem sprzedać dwie Przyjechał jeden baran zabrał i do dzisiaj nie zapłacił Takie to są barany kozę zabierze a pieniędzy ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.09.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Czy ktoś weźmie od nas wapno.Leży sobie w garażu parę worków i czeka na Pana.Cisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsobol 20.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam Sąsiadów. Posiadam do odsprzedania GARAŻ blaszak 3x5m kupiony w kwietniu za 1480 zł, do oddania za 1000 zł oraz ok. 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. 2.6 - 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMMM 21.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam wszytkich forumowiczów. Buduję się w Hipolitowie.Potrzebuję namiar na sprawdzonego elektryka, hydraulika i dekarza.Bardzo proszę o kontakt. MarcinMMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 23.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Elektryk - 604428486Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 24.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 witam, czy możecie dac mi namairy na firme zajmującą się wywozem śmieci? jesli jest kilka to którą polecacie. dziękuje z góry za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 25.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam, czy możecie dac mi namairy na firme zajmującą się wywozem śmieci? jesli jest kilka to którą polecacie. dziękuje z góry za pomoc. pozdrawiam Na 34 stronie, troche na ten temat rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts