joannaj75 25.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 może ktoś mi poleci kogoś od KOMINKÓW , jest pełno ogłoszeń na alegro ale wolę z polecenia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 25.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam, Kupię stemple długość min. 2,80m około 120 szt. oraz 4m około 20 szt. proszę o kontakt na maila : [email protected] lub tel 509 465 143 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam, Kupię stemple długość min. 2,80m około 120 szt. oraz 4m około 20 szt. proszę o kontakt na maila : [email protected] lub tel 509 465 143 Pozdrawiam 4m nie mamy ale 2,80 jest sporo. Dzisiaj policzę i dam znać jeśli jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 25.09.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Aktualne,czekam na maila ( [email protected] ) Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 25.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dzięki księciu za informacje, próbowałam poszperac na tych stronach, ale troche ich dużo zaraz poczytam sobie. poszukuje tez dobrej i niedrogiej firmy od szaf wnękowych. może jest ktos zadowolony i poleci. a i jeszcze jedna prosba czy w okolicach znajduje sie firma, która czysci między innymi kanapy? moze ktos korzystał z usług? za wszelkie informacje dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 26.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzięki księciu za informacje, próbowałam poszperac na tych stronach, ale troche ich dużo zaraz poczytam sobie. Ja też nie szukałam na wszystkich po prostu wpisałam w wyszukiwarkę szukanego słowa i mi wyskoczyło poszukuje tez dobrej i niedrogiej firmy od szaf wnękowych. może jest ktos zadowolony i poleci. Ja korzystałam z miejscowej f-my ARCON (Sulejówek ul. Dworcowa - telefon znajdziesz na ich stronie http://www.arcon-kuchnie.pl/?id=onas) Robili mi drzwi do szafy w kuchni ze szkła lacobel i wyszło bardzo ładnie, a w zeszłym tygodniu skończyli mi montować zabudowę w wiatrołapie. Jestem zadowolona z ich usług więc mogę ich z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 27.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Czy ktoś może dać mi namiar na ekipę od podbitki? Z góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiMiP 29.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Sąsiadów. Posiadam do odsprzedania GARAŻ blaszak 3x5m kupiony w kwietniu za 1480 zł, do oddania za 1000 zł oraz ok. 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. 2.6 - 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. tomsobol czy sprawa z garażem aktualna? jaśli tak proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-Pablo76 01.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dosyć szybko działa firma Butzbach, tak szybko, że niewidzą potrzeb klienta i oferują jakość usługi której nie są w stanie wykonać. http://www.butzibach.com.pl/index.html Życzę cierpliwości. hmmmm..... Ja skorzystalem z uslug tej firmy. Nie moge zlego slowa o niej, ani tym bardziej o jej przedstawicielu, Panu Zbigniewie powiedziec. Dostalem to co chcialem, za co zaplacilem. Co prawda bylo to dwa lata temu. Nie sadze jednak, by zmienil swoje nawyki, zwlaszcza, ze z tego co sie zorientowalem firma stawia raczej na jakosc produktu i obsugi, a nie na najnizsza cene. Pan Zbigniew zaprosil nas (mnie i zone) do fabryki, pokazal co jak i gdzie sie robi, po czym przyjechal na budowe, dokonal obmiarow. Od niego bralem takze parapety. Jego ekipa montazowa przyjechala i w kilka godzin zainstalowala okna. Na miejscu byla moja ekipa murarska - majster troche juz w zyciu widzial, a chwalil, jak sprawnie "chlopaki sie uwijali". Butzbach oczywiscie nie robil u mnie zadnych prac murarskich. Wstawili, zaktowiczyli i zapiankowali okna, a pozniej parapety. Po wszystkim, jak budowa byla juz zakonczona przyjechali wyregulowac ostatecznie okucia. Jedno okno wymagalo jeszcze regulacji ostatnio - tez nie bylo problemu - wszytsko w ramach gwarancji. Ja musze Ci sie przyznac tez mialem przygody na budowie. Ktos mnie oszukal - jak pozniej tlumaczyl "pomylil sie...". Zazyczylem sobie system wentylacji z odzyskiem ciepla. Rekuperator to jest to! Myslalem - i faktycznie tak jest jesli jest dziala i jest taki chciales.... Ktos mi polecil firme K&W Popiel. Byla to jedyna ekipa na ktora "sie nadzialem"... Zreszta o tym "fachowcu" jakim mieni sie byc Pan Witold Popiel jest co nie co napisane na tym forum: http://forum.muratordom.pl/pan-w-rekuperatory,t116088.htm?highlight=witold%20popiel Zlozylem pozew do sadu, czekam na wyznaczenie terminu rozprawy. O firmie Butzbach, nie moge jednak powiedziec zlego slowa pzdr Hefalump Może powinieneś policzyć komory w profilu okien. Bo ja kupowałem okna z profilu 5 komorowego. A, z aprobaty technicnej wynika, że ten profil który zakópiłem jest 4 komorowy. I też było to prawie dwa lata temu. Zapraszam na link gdzie na temat montażu okien wypowiedział się jeden z profesjonalistów na forum muratora. http://forum.muratordom.pl/post2752177.htm#2752177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 04.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam, Może komuś z Was zostało kilkanaście metrów siatki z prowizorycznego ogrodzenia. Chcę tylko na zimę tymczasowo zagrodzić front działki przed ciekawskimi, tak więc siatka może być w dowolnym stanie, oby tylko nie miała dziur metr na metr. Będę wdzięczny za sygnał. Proszę pisać lub dzwonić: 608-787-310 Pozdrawiam, GT Jezeli to aktualne to mam troche zielonej siatki tyle, ze nie jest najlepszej jakosci ale dziur nie ma. Mozesz sobie odebrac w Halinowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 04.10.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Przyszedl czas na wiezbe Gdzie zamawialiscie i byliscie zadowoleni ?o ceny nie pytam bo pewnie sie pozmienialyale kontakty chetnie zdobede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 04.10.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Przyszedl czas na wiezbe Gdzie zamawialiscie i byliscie zadowoleni ?o ceny nie pytam bo pewnie sie pozmienialyale kontakty chetnie zdobede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Pavulon ja zamawiałam w As-dachu po 750 zeta /bez FV/ impregnowana ale natryskowo. U Śledziewskiego w składzie budowlanym na przeciwko składu Kowalczyka była po 820 i taniej nie znalazłam. Jakby ktoś potrzebował to mamy STEMPLE na zbyciu po 4 zł tel. 0793-510-035[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 05.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Hej, możecie podać namiary na kontener na śmieci.Potrzebuję głównie wyrzucić pozostałości po stanie surowym. Czy 500zl za 7m3 to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej, możecie podać namiary na kontener na śmieci. Potrzebuję głównie wyrzucić pozostałości po stanie surowym. Czy 500zl za 7m3 to dużo? Wszystko zależy od ciężaru śmieci, ja zaryzykowałem zamówienie kontenera w firmie Trans Nec. Koszt 180 pln za podstawienie pojemnika i 270 pln za każdą tonę odpadów. Zapełniłem pojemnik na maksa ... smieci ugniecione ze hej i sumarycznie wyszło mi 440 pln... (w pojemniku nie było gruzu). Więc wybór należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mam na zbyciu też i gruzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej, możecie podać namiary na kontener na śmieci. Potrzebuję głównie wyrzucić pozostałości po stanie surowym. Czy 500zl za 7m3 to dużo? A moze EkoSamBis 22 783 83 28 pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 07.10.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Podaję namiar na sprawdzonych fachowców, którzy u mnie robili tynki cementowe ręczne, schody i wiele innych rzeczy i za każdym razem jestem zadowolony. Z tego co wiem zajmują się szerokim wachlarzem prac na budowie zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. Uprzedzając nie jestem w żaden sposób z nimi związany. Ewentualnie można się powołać na moje polecenie (Jacek > Cisie). Tel do jednego z nich 664 812 411. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia trąbicka 07.10.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 witam szukam ekipy która kładzie blachodachówke tnio i dobrze.A kto wie gdzie jest tania blachodachówka.Bede wdzieczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 07.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, Czy możecie kogoś polecić do położenia instalacji alarmowej? Jestem w podbramkowej sytuacji, bo już wchodzą tynkarze. Pozdrawiam,Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts