monia77w1 03.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/post3150872.htm#3150872 polecam ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 03.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja tam nie wiem co to jest problem z murarzami praca z nimi to była przyjemnoscza cos takiego http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=337 tu masz podane pow, wymiary za calosc zaplaciłem 35tys.jak cos sluze namiarami na nich ekipa z Mińska mazowieckiego, pracuja do godz. 17 zwijaja sie ,sprzataja po sobie i wszystko Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 03.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A może ktoś reflektuje na barakowóz razem z prowizorką budowlaną, inst, elektryczna rozprowadzona w środku. Cena 1000 zł do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 04.03.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 przy te powierzchni jakies 30 - 35 tys O 20 to mozesz zapomnieć. Cena sprzed 10 lat a ile mniej wiecej cenią sie murarze?? 20 tys?? 50 tys?? sciany zewnętrzne 117 m2 sciany wewnętrzne 60m 2 sciany działowe 55 m2 strop 155 m2 dach 253 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 04.03.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 kolego - to co piszesz to nic wiecej tylko ordynarna reklama swojej własnej firmy lub kolegi. Jeden z kolejnych cwaniaczków Papcio Chmiel Ja tam nie wiem co to jest problem z murarzami praca z nimi to była przyjemnosc za cos takiego http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=337 tu masz podane pow, wymiary za calosc zaplaciłem 35tys. jak cos sluze namiarami na nich ekipa z Mińska mazowieckiego, pracuja do godz. 17 zwijaja sie ,sprzataja po sobie i wszystko Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 04.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom.Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemieInfo proszę bezpośrednio na maila [email protected]pozdrawiamLiseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 04.03.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hej, nie wiem, czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale myślę, że Wy tutaj wiecie najlepiej. Myślę o zakupie działki i postawieniu domu gdzieś w okolicach wyznaczonych przez trójkąt Zakręt-Wiązowna-Stary Konik (np. Halinów ). Moje pytanie to dojazd do Warszawy: jak to w praktyce wygląda rano i wieczorem, jak wszyscy jadą do/z pracy? Ja potrzebuję bywać na Ostrobramskiej i na Mokotowie. Dzięki z góry za wszelkie informacje. Cześć Akurat to moje kierunki bo na Ostrobramskiej pracowałem, a na Mokotowie mieszkałem Powiem tak, godziny poranne Halinów-Ostrobramska 20-40 min Halinów-Mokotów ok galerii 50-80 min najgorzej jest moim zdaniem latem.szczególnie jesli chodzi o powroty popołudniowe z warszawy. no i zimą jak sypie śnieg, w obu kierunkach. w normalnych warunkach trzeba liczyć 30 i 50 minut późnym wieczorem z Halinowa do Galerii Mokotów jadę 25-30 min rekord chyba 15 min pzdr pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 05.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Stary gów..... mnie obchodzi twoje zdanie i twój komentarz. (czy to jest reklama czy nie,są to ludzie którzy robia dobrą robotę) -- mi już dom wybudowali, dlatego mogę ich robote oceniać. Jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie pisz, bo szkoda wzroku innych do czytania twoich pierdół. ok? Nie pozdrawiamKrzysiek PS. Jeszcze raz POLECAM TA EKIPE, nie było z nimi żadnych probłemów,co do cen, trzeba pytaćNumerem telefonu do nich służe na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 05.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 wutang teraz to klientów znajdziesz na pewno :) napiszę Twoimi słowami.... gówn...Ci zlecą :) Wszystkich pozostałych forumowiczów przepraszam, za tego posta, ale nie mogłem się powstrzymac jasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 05.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Sorry, mnie to nie dotyczy bo nie jestem żadną firma budujacą nikt nic nie musi mi zlecać , przeczytaj kilka postów wyżej ktos pytał o ekipe budującą wiec napisałem o tej która budowała moj dom, jestem z nich bardzo zadowolony to wszystko CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ? a pisanie tu swoich przemyśleń - nie to to forumprzepraszam ale nie mogłem się powstrzymac PS. Zamykam temat, proszę nie tworzyć SPAMU. A MOZE TO WY MACIE FIRMY I TRZESIECIE D.... ZE STRACICIE KLENTÓW? KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 05.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, nie śledze wpisów na bierząco, ale jeśli ktoś potrzebuje pracowników do postawienia domu lub wykonczeniówki to podaje namiar pan Krzysztof Sowa 603598801 Panowie są z podkarpackiego wiec ceny tez nie warszawskie. U mnie i u sasiadki robili wykonczeniówke czyli szpachla, płytki, podłoga parapety, drzwi obsadzanie, malowanie i 100 tyś innych drobnych prac, prace na zewnatrz: podbitka, ogrodzenie, konczyli ocieplenie. Z tego co wiem domy od podstaw tez stawiają. Panowie pracowici nie trzeba stac nad nimi i pilnowac czy robią, wiekszych wpadek tez nie było. W sumie godni polecenia, troche bałaganiarze ale na szczescie robota szła:)) U mnie będą jeszcze do konca m-c bo kostke granitowa beda mi klasc. ( o ile pogada łaskawie pozwoli) Jakąs robote sobie juz kolejną nagrywają, ale to jeszcze nic pewnego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 05.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 HejkaZ ciekawosci, ile biorą za ocieplenie scian zewnetrzych?niedługo i mnie to czeka teraz jestem na etapie zakupu styropianu. pozd.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A za układanie kostki ile biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 05.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, jeli chodzi o prace zewnetrzne to u mnie cena była wytargowana całosciowo, czyli w prace wchodziło, dokoncznie ocieplenia, pomalowanie domu, dokonczenie ogrodzenia, płytki na werandzie, podbitka itd, najlepiej jesli zadzwonisz bo nie jestem w stanie podac ci konkretnie natomiast kostka granitowa 65zł/m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 05.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzieki za odpowiedz, jutro do nich zadzwonie, znalazlem ekipe za 35-40zl/m2, ciekawy jestem jak oni liczą Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 05.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pewnie to cena za betonową, lub za samo ułożenie granitowej, a do tego doliczą podnoszenie młotka i łopaty, przenoszenie kostki, pchanie taczki, zamiatanie itd. Będziesz miał liczenia, że hohoh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam, Poszukuje sprawdzonej, przystępnej cenowo ekipy do wykonania kompletnego systemu wentylacji mechanicznej (rekuperacja) w domu jednorodzinnym w okolicach W/wy. Proszę o info na ogóle bądź priv. Potrzebuję ludzi MYŚLĄCYCH, z którymi można konstruktywnie podyskutować, a nie takich którzy zjedli wszystkie mądrości świata i nie przyjmują jakichkolwiek argumentów.... chyba wiecie o co mi chodzi:) Przestrzegam Cie przed wspolpraca z firma, ktora wentylacje mechaniczna z rekuperacja robila u mnie: K&W Popiel - prowadzi ja Witold Popiel. Od ponad roku czasu probuje w koncu otrzymac zamowiony przeze mnie rekuperator (wyjasnie, ze firma Witolda Popiela zainstalowala mi urzadzanie gorsze i oczywiscie duzo tansze niz to, ktore zamowilem i za ktore zaplacilem). Sprawa wyladowala w koncu sadzie, ktory wydal wyrok dla mnie pomyslny do Pana Popiela puka obecnie komornik. Ja nie znajduje jednak satysfakcji w zwiedzaniu urzedow panstwowych, nawet tak znamienitych jak sady. Nie jestem osoba konfliktowa i uwazam, ze sa w zyciu rzeczy zdecydowanie bardziej warte poswiecania im uwagi i czasu dlatego nauczony swoim doswiadczeniem, jesli nie chcesz ryzykowac szczerze odradzam Ci ta osobe i firme. pozdrawiam i powodzenia H A ja chciałem Was przestrzec przed firmą Link-air z Bartyckiej. Nie co do ich kompetencji bo jej nie miałem okazji sprawdzić, ale co do słowności. Umawiają się, później sciemniają że coś im wypadło, mają oddzwonić, nie oddzwaniają.... Słowem klienta mają głęboko w du....ie... Chyba nie zauważyli że eldorado dla różnego rodzaju maści "budowlańców" JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁO... A takie traktowanie skreśla (przynajmniej u mnie) tych jegomości całkowicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witajcie, jestem świeżynką na tym forum, jak również dopiero poznaję temat "budowa" i wszystko co z nią związane, więc za pewne sporo błędów i pytań się pojawi Budujemy się w Długiej Kościelnej. w sobotę pierwsze uderzenie szpadlem bo kupiliśmy blaszaka, więc równamy teren I od razu mam do was pytanie nt koparki, oczywiscie gdzie najtaniej. MonikaC pisała ze Śledziewscy, czy cos sie zmienilo? zorientowałam się, że koleś bierze 100zł/h jeszcze potrzebuje geodety (wyznaczenie ław fundamentowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 06.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 pewnie to cena za betonową, lub za samo ułożenie granitowej, a do tego doliczą podnoszenie młotka i łopaty, przenoszenie kostki, pchanie taczki, zamiatanie itd. Będziesz miał liczenia, że hohoh.... cena uzgodniona za kostke granitową , do tej pory nie miałam z nimi takich problemów rozliczeniowych, moge z czystym sumieniem powiedziec, ze trafiliśmy na uczciwych ludzi, wiec jesli ty trafiłeś na takich fachowców to tylko współczuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts