Malutka_ 21.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ma ktoś może do sprzedania suporex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkas 21.09.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuje baraku lub barakowozu Kupie lub wynajmę pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuje baraku lub barakowozu Kupie lub wynajmę pilne szkoda, ze pilne bo na wiosnę to bym sprzedała i blaszak i przyczepkę campingową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 22.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam sasiadow, Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa Skrzynka to: - gniazda 2 x 230 V - gniazdo siłowe - bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A) - trzy bezpieczniki topikowe - przewod w rurce pcv (ok. 6 m) Cena na priv. Odbiór: Dębe Wielkie pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 22.09.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam, ktoś może polecić ekipe do ogrodzenia klinkerowego?? Najlepiej dokładną i niedrogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathezz 23.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam wszystkichod niedawna jesteśmy posiadaczami działeczki w Hipolitowie i przymierzamy się do budowy domku. Zaczęliśmy od nawiezienia ziemi do podniesienie terenu. Trochę za dużo się tego nawiozło i chętnie oddamy jakieś 3 wywrotki ziemi. Dodam tylko, że jest to ziemia z gliną, która idealnie nadaje się na zasypanie jakiś dołków lub podniesienie terenu. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 23.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 drogi kolego, nie m a ekip niedrogich i dobrych, bo te niedrogie nie sa dobre i tyle. To tak jak z samochodami lub inymi rzeczami. Szukasz rzeczzy ktore nieistnieja !!! Witam, ktoś może polecić ekipe do ogrodzenia klinkerowego?? Najlepiej dokładną i niedrogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 drogi kolego, nie m a ekip niedrogich i dobrych, bo te niedrogie nie sa dobre i tyle. To tak jak z samochodami lub inymi rzeczami. Szukasz rzeczzy ktore nieistnieja !!! No nie mogę się z Tobą Papci zgodzić. Niestety w tej branży cena nie ma nic wspólnego z jakością... Są ekipy solidne i niedrogie... i one na brak roboty nie mogą narzekać.... są też megadrodzy partacze i złodzieje... wiem coś o tym z autopsji... na szczeście mam już to za sobą PS Szukam TANICH wykonawców certyfikatu energetycznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 24.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może ktoś polecić dostawcę oleju opałowego - wiadomo taniego i dobrej jakości...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 24.09.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam Sąsiadów. Mam pytanie czy ktoś z Was korzystał z usług firmy DTM Domy Jednorodzinne w zakresie kompleksowej budowy domu lub w zakresie zaopatrywania budowy w materiały budowalne Za wszystkie informacje dotyczące współpracy z ww firmą będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 24.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mam jeszcze pytanka dotyczące: - budowy domu przez ekipę Pana Jerzego Kazańskiego z Halinowa, - pełnienia funkcję Kierownika budowy przez Pana Andrzeja Onisk. Jeżeli ktoś miała możliwość współpracy z ww Panami podczas procesu budowy domu to proszę o informację dotyczące tej współpracy . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 24.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Sąsiedzi - ekipa od G-K wystawiła mnie, zwinęli się po 1 dniu roboty - widać ta dla nich zatrudna i znaleźli coś łatwiejszegoMoże więc ktoś polecić kogoś, kto od zaraz lub w krótkim terminie może zająć się płytami i gipsowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 moze ktoś potrzebuje:- stemple w sumie 300sztuk (wymiary 2,5-2,90)- porotherm 11,5 zostało kilkanaście sztuk.- dysperbit chętnie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę polecić skład materiałów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę polecić skład materiałów budowlanych. o to ja bardzo poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę polecić skład materiałów budowlanych. o to ja bardzo poproszę o namiary wysle na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 25.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę polecić skład materiałów budowlanych. Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 25.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pilnie poszukiwany glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 28.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 WItajcie,jakiś czas temu szukałem kostki - w końcu znalazłem - jednak po ręcznym ułożeniu kilku m2 mocno się zniechęciłem, a i trzeba mieć maszynki do cięcia kostki i ubijania terenu.. Czy możecie kogoś polecić kto czymś takim dysponuje i po prostu ułoży kostkę betonową? sprawdzonych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 28.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Pilnie poszukiwany glazurnik pytaj Andrzej Socha tel. 0227856204 lecz raczej wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts