Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich

od niedawna jesteśmy posiadaczami działeczki w Hipolitowie i przymierzamy się do budowy domku. Zaczęliśmy od nawiezienia ziemi do podniesienie terenu. Trochę za dużo się tego nawiozło i chętnie oddamy jakieś 3 wywrotki ziemi. Dodam tylko, że jest to ziemia z gliną, która idealnie nadaje się na zasypanie jakiś dołków lub podniesienie terenu.

Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na priv.

drogi kolego, nie m a ekip niedrogich i dobrych, bo te niedrogie nie sa dobre i tyle. To tak jak z samochodami lub inymi rzeczami. Szukasz rzeczzy ktore nieistnieja !!!

No nie mogę się z Tobą Papci zgodzić. Niestety w tej branży cena nie ma nic wspólnego z jakością... Są ekipy solidne i niedrogie... i one na brak roboty nie mogą narzekać.... są też megadrodzy partacze i złodzieje... wiem coś o tym z autopsji... na szczeście mam już to za sobą:)

PS Szukam TANICH wykonawców certyfikatu energetycznego...

Mam jeszcze pytanka dotyczące:

- budowy domu przez ekipę Pana Jerzego Kazańskiego z Halinowa,

- pełnienia funkcję Kierownika budowy przez Pana Andrzeja Onisk.

Jeżeli ktoś miała możliwość współpracy z ww Panami podczas procesu budowy domu to proszę o informację dotyczące tej współpracy :wink: .

Dziękuję i pozdrawiam

WItajcie,

jakiś czas temu szukałem kostki - w końcu znalazłem - jednak po ręcznym ułożeniu kilku m2 mocno się zniechęciłem, a i trzeba mieć maszynki do cięcia kostki i ubijania terenu.. Czy możecie kogoś polecić kto czymś takim dysponuje i po prostu ułoży kostkę betonową? sprawdzonych wykonawców